論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

新姐姐簽左約 等左2個月突然話唔黎

原本工人話返鄉下 而家又話可能留返香港 可能已揾倒工 有病幫佢醫 個個月要覆診 自己整壞左電話比部電話佢用 冇禮貌懶都容忍佢

使左成萬蚊比Agent 完全冇幫手跟進

揾左半年又繼續再揾,揾到灰心

禁止訪問

大宅

Charliefunfun 發表於 21-3-3 16:44
咁似我case
12月無啦啦嗌放假,訂哂機票酒店
回程一句test positive 又唔上機

處理姐姐既問題真係搞到自己好激心

象牙宮

lemon1013 發表於 21-3-3 12:30

原本工人話返鄉下 而家又話可能留返香港 可能已揾倒工 有病幫佢醫 個 ...

自己整壞左電話比部電話? 佢的事自己處理。你不需要給的。

工人好富貴。
我工人都好多錢。每日穿新衣服, (當然她自由)
我老媽用紅米1千, 工人用三叔 4千...

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

lemon1013 發表於 21-3-3 12:30

原本工人話返鄉下 而家又話可能留返香港 可能已揾倒工 有病幫佢醫 個 ...

自從被中介騙過後,我已無再用中介找姐姐,自己去面書群組或者用app找,你上網找吓,唔難。找到合心水的姐姐後就再找中介做文件或者自己去做文件都得。經自己選的點到好過比中介騙。

子爵府

回覆 five555 的帖子

請問找印傭可用邊個app?可可以pm?Thanks

子爵府

我都想知,中介好似收錢唔做嘢!!
觀其言、察其行、知其底、方識其人。

別墅

five555 發表於 21-3-4 14:48
自從被中介騙過後,我已無再用中介找姐姐,自己去面書群組或者用app找,你上網找吓,唔難。找到合心水的姐 ...

請問可用邊個apps?

首頁

尾頁

跳至