美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

減齡達人勳章

回覆 vanlina_cream 的帖子

係呀! 用佢同牌子的精華就嚟用晒了,之後我會用其他精華
係呀! 日日用, 按第二個制,唔記得係乜
終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

男爵府

減齡達人勳章

回覆 vanlina_cream 的帖子

係呀! 用佢同牌子的精華就嚟用晒了,之後我會用其他精華
係呀! 日日用, 按第二個制,唔記得係乜

禁止訪問

大宅

hashtag影視迷勳章

lilian.chim 發表於 21-3-3 16:09
我終於買咗人生中第一部家用美容儀器啦!
做咗一排research, 昨晚終於落咗order了, 帶鑽宙斯,原價$10980(機+ ...

請問部機有咩用㗎

男爵府

減齡達人勳章

回覆 lovecatt 的帖子

官方提供的功效非常強大,百足咁多爪,你上網打宙斯就出晒來既啦! 緊緻抗皺 美白淡斑 膠原再生 提拉瘦臉 抗衰嫩膚 修復痘印 收縮毛孔 深層保濕............
你再search吓

禁止訪問

男爵府

減齡達人勳章

回覆 Gd_2021 的帖子

功能介紹? 你當睇故仔咁睇得啦!
不過我始終覺得用同唔用係有分別既,堅持用,幾千蚊就值回票價了,好過去做facial或打針.

每晚沖完涼睇電視時就用,時間晏晏好

男爵府

lilian.chim 發表於 21-4-14 14:54
回覆 Gd_2021 的帖子

功能介紹? 你都睇故仔咁睇得啦!

請問你用左幾耐見到效果? 我心大心細想入呢部(本身每日都有用Nuface)

民房

Work 吾work 啊, 我都想試下

大宅

lilian.chim 發表於 21-3-9 10:57
回覆 DoDoSo 的帖子

我係Cdf beauty免稅店online,我覺得好扺

邊個網站?

男爵府

減齡達人勳章

回覆 sky_blue618 的帖子

我係3.8婦女節買既,額外有個95折嘛!我買既原因係因為隻眼出現好多細紋,好慌,但又唔想去打針或做其他野.
用咗都有一個月了,簡單概況: 會持續用,值!

男爵府

減齡達人勳章

回覆 happyhongkong 的帖子

我係用Wechat search"Cdf beauty" 用Wechat線上支付買既,但sis們話Cdf beauty online shop啦! 你自己search吓

男爵府

減齡達人勳章

回覆 Manman55884 的帖子

如果你同我一樣唔會定期出去做機,或打針.......只想老得慢DD,我覺得用少少錢keep住用,長遠來睇係一定有好效果既
我用咗一個月,眼細紋唔覺減少,但皮膚狀態明顯好咗,彈性及光澤度好咗,同埋我變得勤力咗,因為過程中要用精華

男爵府

lilian.chim 發表於 21-4-14 18:08

我係用Wechat search"Cdf beauty" 用Wechat線上支付買既,但sis們話Cdf beauty ...

無喎

男爵府

lilian.chim 發表於 21-4-14 18:06

我係3.8婦女節買既,額外有個95折嘛!我買既原因係因為隻眼出現好多細紋,好慌,但又 ...

謝謝回覆,我留意下幾時再有promotion再入手

男爵府

減齡達人勳章

好啊! 宜家疫情基本都係網上買野,少咗出街

男爵府

減齡達人勳章

好啊! 宜家疫情基本都係網上買野,少咗出街

大宅

回覆 bb716 的帖子

買到喇

禁止訪問

男爵府

減齡達人勳章

勁喎! 快手成咁既 都係cdf? 我當時買既時候,從想買到買諗咗差唔多二個月

首頁

尾頁

跳至