自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

牛年勳章 2021勳章

fitfish 發表於 21-3-3 20:11
好恐佈呀隻耳

對耳,外星人咁。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

雲母殿

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

隻耳仔咁長

子爵府

2021勳章

如果唔整容,而家面容就唔會咁怪異,成日都覺得佢氣場勁

大宅

s0650993 發表於 21-3-3 17:23
四五年前見過米雪姐真人,好濃妝,睇得出年紀,但一啲都唔膠,好自然。佢一笑就好嬌俏好甜美,完全係減齡 ...

我3x年見過芳華正茂的米雪,當年自己年幼見識少, 四目交投後只懂呆住望著這位靚姐姐,米雪可能見慣途人見識她美貌後的反應, 她親切地向我報以一個甜到漏的笑容, 信我, 當年的我真的被她的笑容電暈咗。

瑪瑙宮

mantak 發表於 21-3-5 00:35
我3x年見過芳華正茂的米雪,當年自己年幼見識少, 四目交投後只懂呆住望著這位靚姐姐,米雪可能見慣途人見識 ...

佢係最近似書中嘅黃蓉,精靈跳脫,俏麗聰明,演活黃蓉嘅刁鑽,冇人能超越佢。

別墅

2021勳章

cacandy 發表於 21-3-3 17:06
劉曉慶曾被日本節目評為「世界第2美魔女」,不過近年不斷傳出整容消息,而近日她上傳了一段影片,大談幸福 ...

佢整到咁膠都話美魔女呀?

寶石宮

2021勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好膠吓喎

翡翠宮

2021勳章

落左裝就7月14
玩具萬歲!

首頁

尾頁

跳至