自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2021勳章

麟媽媽 發表於 21-3-3 22:13
Hello Kitty 唔係最瘋狂,二十幾年前換Snoopy先至痴鬼線!

你仲記唔記得當年排老麥條龍幾長

珍珠宮

2021勳章

Hello Kitty 唔係最瘋狂,二十幾年前換Snoopy先至痴鬼線!

係!! 百幾隻啊親!
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

珍珠宮

2021勳章

係!好多人買完掉咗個餐!

水晶宮

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我仲記得麥記門口排隊排到街尾轉彎,個個買幾個餐只要包唔要薯條,出到麥記就掉落垃圾桶。
我最鍾意係墨西歌同維京

大宅

2021勳章

想當年朝朝我同家姐都有份去排換公仔,但係幫親戚,我哋目標係有免費麥當勞食

子爵府

2021勳章

ChingYee123 發表於 21-3-3 23:04
成日借頭借路搵藉口開POST吹奏佢,真係唔反感就搞到人地反晒胃,好心啦,我身邊無一個人提過佢囉! ...
心水清

大宅

ling426 發表於 21-3-3 22:08
真係咁受歡迎 我身邊冇一個人迷佢,我都係最近睇BK先識佢

Me too

伯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

回覆樓主:

1個$80餐已經有3張卡,其實total 有幾個張,要食好多餐?
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

王國長老

2021勳章 好媽媽勳章 王國長老

Anpanmama 發表於 21-3-3 23:56
我仲記得麥記門口排隊排到街尾轉彎,個個買幾個餐只要包唔要薯條,出到麥記就掉落垃圾桶。
我最鍾意係墨西 ...

當年呢個Snoopy真係唔係講笑!我二叔仔係好鍾意Snoopy, 我仲記得我哋全家總動員,我仲陀住麟仔,大住個肚都幫佢手排隊!仲有我老爺,走到去灣仔運動場對面嗰間麥當勞,以為少人d,點知條龍圍住新鴻基一大個圈,幾鬼誇張!

侯爵府

2021勳章

明日晨曦 發表於 21-3-3 22:59
其實佢係邊個?我都係上bk先知有哩個人

幾年前第一屆viu tb全民造星冠軍, 樣/唱歌/跳舞整體不錯,重點係節目係用真人show形式,令觀眾3個月日日睇呢個節目,睇住佢地成長。

viu做呢個節目真係好成功,姜b唔使好勁好靚仔,但已有返90年代想追星嘅感覺。

子爵府

2021勳章

ling426 發表於 21-3-3 22:08
真係咁受歡迎 我身邊冇一個人迷佢,我都係最近睇BK先識佢

都真係幾受歡迎,我身邊兩個唔追開星嘅fd都追緊佢

別墅

回覆 jtw_ki 的帖子

佢哋逼我一齊食 幫手草

別墅

回覆 CatgirlBB 的帖子

知我者 喊出嚟

別墅

回覆 Vin仔媽 的帖子

師主同我一樣?

別墅

回覆 小源 的帖子

食埋佢地食淨都還好 最慘係一人一個餐!! 一齊食唔晒揮手區!

別墅

回覆 crystal媽咪 的帖子

抄到900個下堅!

大宅

回覆樓主:

我身邊最少有3個師奶迷佢!連佢哋嘅老公仔女都一齊追!Facebook 不停分享佢嘅麥記廣告!

子爵府

2021勳章

唔識姜b定姜c, 身邊無人迷戀佢,同學仔,同學仔家長都無人識佢。

雲母殿

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

身邊冇一個人迷佢

侯爵府

回覆樓主:

舊姜有無咁勁?造勢?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊