自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

琴日吉之島見15盒(內裡有4包)諗住呢隻牌子靠得住點知難飲到想掉落垃圾桶 (淡咖啡味但奶味又重,最怕奶味重)

琥珀宮

2021勳章

2880 發表於 21-3-4 10:45
琴日吉之島見15盒(內裡有4包)諗住呢隻牌子靠得住點知難飲到想掉落垃圾桶 (淡咖啡味但奶味又重, ...

奶味重 latte
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

子爵府

牛年勳章 2021勳章

333s 發表於 21-3-4 10:46
奶味重 latte

人哋講左LATTE, 就是奶啡, 你唔知定無睇呀....

睇完字, 先投訴吧.

Yeelim    發表於 21-3-4 14:33
以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

侯爵府

2021勳章

琴日吉之島見15盒(內裡有4包)諗住呢隻牌子靠得住點知難飲到想掉落垃圾桶 (淡咖啡味但奶味又重, ...

紅色都好難飲,雖然係latte但只得奶同甜,完全冇咖啡味

男爵府

kaheiboy 發表於 21-3-4 11:02
紅色都好難飲,雖然係latte但只得奶同甜,完全冇咖啡味

佢隻奶味唔同普通奶味,係特別難飲

子爵府

係! Starbucks平時都有飲開, 但呢款盒裝(另一味道)完全無咖啡味!

水晶宮

2021勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

早排百佳送貨, 送左1盒呢款LATTE, 真係好難飲, 無啡咪, 佢唔應該叫CAFE LATTE, 應該叫MILK就啱.

大宅

去番starbucks飲好過

wcpcelia    發表於 21-3-10 15:09

子爵府

2021勳章

去番starbucks飲好過 x 2

琥珀宮

牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

youarepigs 發表於 21-3-4 12:34

x3

珍珠宮

2021勳章

呢隻係完全兩回事

大宅

上星期買咗一盒仲去飲

別墅

回覆樓主:

可唔可以自己加d咖啡粉,唔洗浪費

男爵府

Switzerland 發表於 21-3-4 13:20
可唔可以自己加d咖啡粉,唔洗浪費

真係一個好提議,反正我屋企都有咖啡粉

子爵府

2021勳章

所以我一向唔鐘意飲latte ,因為我怕奶味

子爵府

2021勳章

youarepigs 發表於 21-3-4 12:34
starbucks D 咖啡都差咗好多

大宅

認識瑞士牛牛第一回

goo_littlebb 發表於 21-3-4 11:35
早排百佳送貨, 送左1盒呢款LATTE, 真係好難飲, 無啡咪, 佢唔應該叫CAFE LATTE, 應該叫MILK就啱.

(emoji)(emoji)

伯爵府

2021勳章

LATTE 跟本就係奶來的. LATTE 佢係用奶代替水的, 所以奶味是好重的.
所以唔應該投訴佢奶味重的.

雲母殿

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thx for sharing

珍珠宮

2021勳章

唔好浪費, 掉左未? 如果你唔介意, 可以幫你飲埋佢

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊