自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

佢幾套劇都係咁演,第一次睇有新意,次次係咁,只係做佢自己,唔係演。

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

ewater 發表於 21-3-4 18:10
我都覺得佢套套戲同一個演譯手法,不過我無唔想睇佢嘅感覺,可能因為佢形象好。
...

同你一樣,又唔會話唔鐘意佢。
我諗係因為佢觀眾緣好,即類似Bobby。不過我鐘意殺手既佢,型好多,呢套個妝太厚。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

男既ok, 女既初初ok, 後尾爭佬果陣堅唔掂

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sze811 發表於 21-3-4 11:47
但宣x好難頂....

我極鐘意呢個配搭播

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

知D唔知D 發表於 21-3-4 11:28
佢講野又中又英, 聽得幾舒服, 做番自己

好好睇,晚晚都好期待。 只可惜今晚結局嚕

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

主題曲陳豪朦起對眼電宣萱,我覺得好好笑

男爵府

回覆樓主:

我鐘意佢wo

子爵府

回覆樓主:

好鍾意佢嗰個角色,佢亦都做得好好

大宅

BK Milk勳章

陳豪形象好,入屋,角色又討好,一定好多人鍾意。不過最近呢幾套都系一樣嘅演繹方法,開始覺得悶,無新鮮感。

子爵府

我覺宣萱儘左力的了, 要演繹類似少女情懷係爭d. 陳豪我都ok 啦, 我最喜歡他在天與地的角色。

水晶宮

2024年龍年勳章

wunwunmum 發表於 21-3-4 12:28
我都鐘意睇陳豪 ,亦莊亦諧,覺得佢係阿樂舒華搞笑版,又覺得佢樣似粵語片曹達華。
...

從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

水晶宮

殺手後我先開始留意陳豪
佢操得好弗喎,手瓜好大舊,真係勤力

水晶宮

呢套劇啲演員好多都唔錯,我反而幾鍾意宣萱演呢個角色,以前一向唔鍾意佢同陳豪,使徒2兩個好核突

禁止訪問

水晶宮

花生油子 發表於 21-3-4 19:05
我幾鐘意呀Mo...需然佢做戲冇咩深度,但形象好,值得捧場

角色無乜深度大發揮,做殺手時更好,睇見江嘉敏死嗰幕佢演得好呀

珍珠宮

Jumboli 發表於 21-3-5 01:35
仲有殺手個Zero都係咁演法!

呢個tone 應該係源自「誇世代」

大宅

sasa@uk 發表於 21-3-4 18:16
但佢係另一套劇 (愛美麗狂想曲)係一樣咁講野
愛美麗係黃金台做左
利申 我係陳豪fans

愛美麗見陳豪又係同李佳芯一對襯,我一早煲晒,但係呢套冇之前咁吸引,可能套套都太似,冇晒新鮮感

首頁

尾頁

跳至