時政擂台

跳至

首頁
34567...15

尾頁

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

有d 人回post會九唔搭八無厘啦更扯上顏色.
仲有個男會員開親post 都惹人最後鬧交收場。知佢揾開人民幣,好似唔撩人鬧交唔安樂咁。撩咗兩班人開火,佢又可以係公海其他人個post 到扮正義之仕,男人老狗,都好事多磨。

selinako^^    發表於 21-3-4 14:23

珍珠宮

littlecar 發表於 21-3-4 13:21
你點諗同咩用意
其實你自己最心知

我曾經在反對暴力嘅post留過言係關於反暴, 有jm藍扮黃, 我唔知, 係咁狂鬧佢, 佢仲話好驚好恐怖, 後來先有jm講話佢係扮, 如果我係超過一萬個回覆過人嘅留言中找得到出來, 你做唔做到係bk公開開post為你這次含血噴人而道歉?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小華子 發表於 21-3-4 12:28
有一個男會員係咁,乜叉都政治上腦,佢生命入面應該得藍色無其他。

真係好討厭, 佢出貼我都唔會入去
佢係人地個貼回野..我都唔想睇 100%肯定又政治上腦

珍珠宮

SullytheMonster 發表於 21-3-4 13:26
係,認得個username,黃的。

我曾經在反對暴力嘅post留過言係關於反暴, 有jm藍扮黃, 我唔知, 係咁狂鬧佢, 佢仲話好驚好恐怖, 後來先有jm講話佢係扮, 如果我係超過一萬個回覆過人嘅留言中找得到出來, 你做唔做到係bk公開開post為你這次含血噴人而道歉?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

KTKTKT5 發表於 21-3-4 14:22
我曾經在反對暴力嘅post留過言係關於反暴, 有jm藍扮黃, 我唔知, 係咁狂鬧佢, 佢仲話好驚好恐怖, 後來先有j ...

有必要咩???

想公審我呀???

好無聊!!!!!

珍珠宮

mcs74 發表於 21-3-4 12:58
我都覺得某d人好無禮貌,我唔可以發表自己意見,因為我係廢人我對社會無貢獻。
...

珍珠宮

KTKTKT5 發表於 21-3-4 13:25

不如你睇返就係你屈我先啦! 無啦啦就入我開嘅post屈我, 我先 ...

哇,含血噴人果個唔知係邊個

珍珠宮

littlecar 發表於 21-3-4 14:25
有必要咩???

想公審我呀???

佢公審你咩,佢話呢個post為我而開wor似公審我多d

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

momonicnic1107 發表於 21-3-4 12:41
覺好耐,復唔復課又講顏色,臨臨單案講法庭,又有人衝出黎講顏色,我其實好懷念以前嘅bk, 大家討論八卦野, ...

講講下就同顏色有關係, 跟著就單單打打 繼而就嘈交, 講野講到好難聽
雖然我唔係當時人, CDROM 但真係覺得好厭惡

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

momonicnic1107 發表於 21-3-4 12:41
覺好耐,復唔復課又講顏色,臨臨單案講法庭,又有人衝出黎講顏色,我其實好懷念以前嘅bk, 大家討論八卦野, ...

咁以前未有顏色咪冇人講囉,依家有邊個討論區冇色嘅麻煩你介紹下

珍珠宮

KTKTKT5 發表於 21-3-4 14:26
我曾經在反對暴力嘅post留過言係關於反暴, 有jm藍扮黃, 我唔知, 係咁狂鬧佢, 佢仲話好驚好恐怖, 後來先有j ...

請問我點樣含血噴人?麻煩比d證據出黎先啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

mcs74 發表於 21-3-4 14:30
佢公審你咩,佢話呢個post為我而開wor似公審我多d

其實我唔知佢講咩,是但俾D反應佢
有人同我講對跳制既人要順住佢交戲
就好似係青山有人同你講佢係皇帝
你要交少少戲俾佢

capricornbb    發表於 21-3-4 14:48

翡翠宮

白毛毛 發表於 21-3-4 12:57
完全明白及同感。
黑暴後,唔單止黃人失智,某些藍人也政治深入骨髓,無論任何話題都黃黃黃,一樣好討厭。 ...

全完正確
以前覺YC 失智, 宜家BC 都變得不可理喻

大宅

唔洗咁上心,我都試過好多次比人以為我係黃。而其實我只係以事論事,不過冇怪佢地,我知自己唔係黃就得。

男爵府

KTKTKT5 發表於 21-3-4 12:01
出post明明註明絕不談政治, 係要講都已經好冇禮貌, 仲死屈我就係想講

已經白紙黑字寫到明, 係 ...

我一早已經發覺,又和你一樣感受過!
只可以說:層次不同,所以有咁嘅情況

珍珠宮

vivibabyvivi 發表於 21-3-4 14:31
咁以前未有顏色咪冇人講囉,依家有邊個討論區冇色嘅麻煩你介紹下
...

我都想知邊度有世外桃園
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

男爵府

回覆樓主:

唔好理,網上不用太認真,只是某些人的宣洩渠道

珍珠宮

littlecar 發表於 21-3-4 14:33
其實我唔知佢講咩,是但俾D反應佢
有人同我講對跳制既人要順住佢交戲
就好似係青山有人同你講佢係皇帝

係咯,勁似青山走犯,係街到唔小心望左佢一眼唔知會唔會比佢追住黎鬧。多謝,我學到野

capricornbb    發表於 21-3-4 14:49

珍珠宮

littlecar 發表於 21-3-4 14:25
有必要咩???

想公審我呀???

無屈人
無含血噴人
怕乜嘢
我係你就大返佢轉頭啦!
有幾多機會洗人一點即做?
生個仔都冇咁聽話
分分鐘個post太過過份
比版主關閉左我搵唔到呢?
到時仲可以屈多我一次
屈一次唔夠
屈第二次呢
我都未驚個post比關閉
你咁快就唔玩?
我開嘅兩個post你都公審左我
我公審你就唔得?
又要威又要戴頭盔!

大話骰, 你玩過未?
可能我根本嚇吓你呢?
唔睇埋我底牌就腳軟喇?
頭先仲騎住另一個人嘅留言唱雙簧好寸㗎!

我當然係想公審返你啦!

大宅

momonicnic1107 發表於 21-3-4 13:37
我真係試過帶4歲嘅仔出街,同佢著左件黑色tee, 前面米奇公仔,有個c9走黎指住我個仔話佢曱甴,好人好者著 ...

痴線架個女人,比我都嬲到爆,有次呢到有個會員都話著黑衫就係曱甴,唔係曱甴就肯定去送殯,把口臭到呢,其實黑色衫係一件好普通嘅衫,唔好咁啦

首頁
34567...15

尾頁

跳至