自由報料

跳至

首頁
12345...8

尾頁

伯爵府

2021勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

有無人知沙田或九龍灣有無mini bus換呀? Thx~

男爵府

2021勳章

miriamfans 發表於 21-3-9 10:39
有無人知沙田或九龍灣有無mini bus換呀? Thx~

係400分定800分的?
尋日去過九龍灣,400分淨得(無盒)口罩可以換

大宅

冇mini bus換,昨天美孚有細KMBlock,係砌的

伯爵府

queenyeeyee 發表於 21-3-9 10:45
係400分定800分的?
尋日去過九龍灣,400分淨得(無盒)口罩可以換

400分呀

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

請問知唔知尖沙咀今日有冇KMBlock (800分),因為d分今日到期了,如果要親身帶埋八達通去換淨係可以去到尖沙咀。。。

男爵府

2021勳章

abcbb 發表於 21-3-4 19:11
剛用800分換了两包口罩, 不是兩盒!沒有盒裝, 雖然好似環保d, 但感覺好不衛生, 包裝袋好似唔夠安全.早知用8 ...

今日係天星碼頭換咗,無盒。
換嗰陣都標明無盒,寫嘛係Level 1,
但巴士口罩唔係Level 2嗎?
包裝面註明 :生產期: 3月/2021

男爵府

醒目開學勳章

老人家家 發表於 21-3-14 17:57

我都想知, 係level one 定係level two?之前有盒果d, 用貼紙黏住level two 的

伯爵府

abcbb 發表於 21-3-14 18:01
我都想知, 係level one 定係level two?之前有盒果d, 用貼紙黏住level two 的

打過去Kmb hotline問過係Level 2

男爵府

2021勳章

abcbb 發表於 21-3-14 18:01

盒係Level 2。
但今日換 嗰陣 槍口貼住張紙寫住:
” 無盒 Level 1 ”嗯

大宅

Delete

大宅

回覆 老人家家 的帖子

禁口罩即係降level, 400 分又換唔到細車仔

公爵府

2021勳章

老人家家 發表於 21-3-14 17:57

我之前換過中童的有盒,但只有level 1!

別墅

queenyeeyee 發表於 21-3-9 11:07
請問知唔知尖沙咀今日有冇KMBlock (800分),因為d分今日到期了,如果要親身帶埋八達通去換淨係可以去到尖沙 ...

請問你最後有冇換到巴士?因為我都想知邊度有得換

大宅

abcbb 發表於 21-3-4 19:11
剛用800分換了两包口罩, 不是兩盒!沒有盒裝, 雖然好似環保d, 但感覺好不衛生, 包裝袋好似唔夠安全.早知用8 ...

請問邊個位睇有乜換呀?

男爵府

2021勳章

hyma09 發表於 21-3-14 23:42
請問你最後有冇換到巴士?因為我都想知邊度有得換

屋企人星期二喺尖沙咀換到KMBlock

侯爵府

2021勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

今日去,無晒口罩
最後換咗2張A車車票 (400分)
我間唔中會撘A車去Disneyland
對我嚟講都算啱用
好過由啲積分到期

伯爵府

2021勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

xi_belle 發表於 21-3-15 19:21
今日去,無晒口罩
最後換咗2張A車車票 (400分)
我間唔中會撘A車去Disneyland

邊間冇曬口罩換?其實佢地係咪每日有限額?可吾可以打去問有冇貨先呢?咁就吾駛白行,我最遲星期六要換野否則扣分

侯爵府

2021勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

小肥寶 發表於 21-3-15 19:51
邊間冇曬口罩換?其實佢地係咪每日有限額?可吾可以打去問有冇貨先呢?咁就吾駛白行,我最遲星期六要換野 ...

我今日去沙田,職員話每日大約3點同6點會返貨,但多數好快就清晒

天珠殿

牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

xi_belle 發表於 21-3-15 22:46
我今日去沙田,職員話每日大約3點同6點會返貨,但多數好快就清晒

即係早上會冇貨?

男爵府

上星期日都見到有車仔換
可惜我冇儲分

首頁
12345...8

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊