美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

終於的起心肝脫毛
但係一search Facebook 就勁多脫毛公司彈廣告出黎
我耳仔軟好驚俾人hardsell
有冇邊幾間冇sell得咁勁?
Bexxskin/A plxx / hairlexx /evrbeauxx 呢幾間有冇人試過?感覺ok嗎?

禁止訪問

大宅

dontlookather 發表於 21-3-5 15:06
Bexxskin/ /evrbeauxx --呢2間都唔hard sell, 前者大間d,多D治療師,後者就細間D,CWB得1-2個治療師 ...

有冇試過邊間效果會好d呀?唔想脫極都仲有要不停去

複式洋房

kyingyoyo 發表於 21-3-5 11:41
終於的起心肝脫毛
但係一search Facebook 就勁多脫毛公司彈廣告出黎

alpxx 及hairlexx 我推薦 , 而hairlexx 就大公司主力專業脫毛穏陣好多,分店大治療師都幾十個,服務幾好。 alpxx 就小店型,不過兩間都唔多sell . 簡單介紹下。

男爵府

聖誕安琪拉 發表於 21-3-6 08:41
alpxx 及hairlexx 我推薦 , 而hairlexx 就大公司主力專業脫毛穏陣好多,分店大治療師都幾十個,服務幾好 ...

請問hairlexx 幾錢?

複式洋房

momotsui 發表於 21-3-6 09:30
請問hairlexx 幾錢?

我自己就覺得價錢合理 ,不過佢都行質素,唔算太平,因為出面嗰啲可以好平。 我脫比堅尼或者面部,bikini $5xxx 左右包永久脫。 優點好衛生乾淨做療程都幾細心。 你可以到佢哋網站睇所有部位價錢都有。 不過大公司來講就平過dermxx 。 dermxx 我遇過療師其實都幾好,可惜太貴。

男爵府

我自己幾年前已經揀咗a plxx, 唔要求富麗堂皇嘅裝修, 有效果, 衛生, 完全唔sell

洋房

我去medixxxx效果幾好, 一句唔需要就唔會再sell
如果有需要可以refer你

複式洋房

聖誕安琪拉 發表於 21-3-6 08:41
alpxx 及hairlexx 我推薦 , 而hairlexx 就大公司主力專業脫毛穏陣好多,分店大治療師都幾十個,服務幾好 ...

alpxx 及hairlexx 亦ok 唔多sell . 不過aplxx 家庭式少少。hairlexx脫毛就大型小小 。 我去緊

大宅

metilee1991 發表於 21-3-6 17:20
alpxx 及hairlexx 亦ok 唔多sell . 不過aplxx 家庭式少少。hairlexx脫毛就大型小小 。 我去緊
...

你join咩plan呀?分別幾多錢~

大宅

ktang0 發表於 21-3-6 15:58
我自己幾年前已經揀咗a plxx, 唔要求富麗堂皇嘅裝修, 有效果, 衛生, 完全唔sell
...

你join咩plan呀?幾多錢

男爵府

kyingyoyo 發表於 21-3-6 23:12
你join咩plan呀?幾多錢

好多年前由$980 underarm 開始,依家脫晒全身啦

大宅

回覆 ktang0 的帖子

我見到呢排出左$15600全身任脫包永久保養,好吸引咁

男爵府

kyingyoyo 發表於 21-3-7 15:41

我見到呢排出左$15600全身任脫包永久保養,好吸引咁 ...

而家脫毛仲平過之前

別墅

kyingyoyo 發表於 21-3-5 11:41
終於的起心肝脫毛

我鍾意去私人果啲,唔會比人sell.

大宅

回覆 Kellywong819 的帖子

我怕我盲中中出去私人果D會中伏

大宅

不過佢有指定保養次數,依家15/16緊做唔做全身好

男爵府

kyingyoyo 發表於 21-3-7 21:31

不過佢有指定保養次數,依家15/16緊做唔做全身好

去到後期其實真係冇乜㗎啦,我覺得一年有兩次保養已經好足夠

洋房