自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我囡生眼瘡幾個月,係唔紅唔痛,只有一粒野響上眼皮里凸出來果種,試過熱敷唔得,過年前同佢去睇左葵涌睇過一個醫生,做咗個小手術(排濃),原本果粒都未消晒,近期又長出一粒響隔離。感覺個醫生麻麻哋掂⋯⋯請大家紹下醫生

男爵府

回覆 LisuBB711 的帖子

范舒萍醫生, 我仔睇開, 覺得好好, 又有耐心

子爵府

LisuBB711 發表於 21-3-5 14:04
我囡生眼瘡幾個月,係唔紅唔痛,只有一粒野響上眼皮里凸出來果種,試過熱敷唔得,過年前同佢去睇左葵涌睇過 ...

佐敦葉珮珮
[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

珍珠宮

我 c6早排又係咁,佢果粒仲勁大粒,佢睇街症,街症醫生即刻寫紙睇眼科,眼科排左3星期,眼科醫生即刻同佢做

子爵府

范舒屏x2
我自己同仔都係搵佢

男爵府

Mickeywaiwa 發表於 21-3-5 14:10

范舒萍醫生, 我仔睇開, 覺得好好, 又有耐心

可以pm你拿資料嗎?謝謝!

男爵府

loved 發表於 21-3-5 14:35
我 c6早排又係咁,佢果粒仲勁大粒,佢睇街症,街症醫生即刻寫紙睇眼科,眼科排左3星期,眼科醫生即刻同佢做 ...

通常如常係有紅腫嘅,起碼知道有發炎,對症下藥,好快好返。我寧願佢係有紅腫,容易醫啲。

珍珠宮

LisuBB711 發表於 21-3-5 15:17
通常如常係有紅腫嘅,起碼知道有發炎,對症下藥,好快好返。我寧願佢係有紅腫,容易醫啲。

...
我c6自己食消炎藥,都係表面已無發炎,但就勁大粒,個政府醫生都幾好,割左之後清左1次搞掂,仲有跟進佢有無番發

男爵府

loved 發表於 21-3-5 15:39
我c6自己食消炎藥,都係表面已無發炎,但就勁大粒,個政府醫生都幾好,割左之後清左1次搞掂,仲有跟進佢有 ...

謝謝你分享,可以多一個選擇,宜家睇眼唔係一般貴

男爵府

可以呀

男爵府

👌

男爵府

Mickeywaiwa 發表於 21-3-6 16:40

可以呀

已經上網搵到資料啦!謝謝