自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

2021勳章

pinky-peach 發表於 21-3-6 01:44
下?宜家梅根唔係伸張正義喎,佢係又要嫁王子,但又唔想履行皇室義務,仲想lam皇室人員福利,又要住大屋, ...

無錯,佢根本想要名譽、地位、錢,但就咩都不想做,只做佢有興趣的嘢

伯爵府

2021勳章

回覆樓主:

小心有交通意外喎!

民房

coolman008 發表於 21-3-6 03:27
無錯,佢根本想要名譽、地位、錢,但就咩都不想做,只做佢有興趣的嘢

仲要所有attention去哂佢度,佢係好唔抵得威廉ㄧ家。

水晶宮

2021勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

影響皇室

公爵府

2021勳章

coolman008 發表於 21-3-6 03:27

大量呢d 任性又無腦人仕, 到知衰個日,頂多收聲縮去老公背後

係唔會負擔任何野既!

唔修理下, 會愈來愈過火,無低線式行為

伯爵府

2021勳章

回覆樓主:

咁有骨氣就淨身出門,捨棄皇室名號,不要皇室一分錢補助,不要再用自己的身份去謀利囉!

男爵府

2個人 無能力又無骨氮,要用皇室的口號才生存到。

伯爵府

2021勳章

下?宜家梅根唔係伸張正義喎,佢係又要嫁王子,但又唔想履行皇室義務,仲想lam皇室人員福利,又要住大屋, ...

子爵府

2021勳章

平平常常 發表於 21-3-5 23:02
宮廷風雲再起
女王先發制人

對呢個霉根無興趣

侯爵府

2021勳章

小馮 發表於 21-3-6 00:14
如果真係幫戴妃報仇,咁我都支持

戴妃當年的事應該對哈里留下陰影。他擔心自己老婆會重演戴妃的歷史。

預告片中所展現的片段顯示:當哈里王子提到母親戴安娜時深情的說到:我現在真的感到釋懷和幸福,因為今天我坐在妻子梅根身邊說這一切。一直以來我無法想像,媽媽如果還在她會是什麼樣?她當年一個人承受了那麼多,是怎麼熬過那些年——而現在我不是一個人在美國,我身邊有梅根陪著。

珍珠宮

2021勳章

mandy952 發表於 21-3-5 23:40

真係報應,可能佢係黎幫佢奶奶戴妃報仇 :j ...

伯爵府

2021勳章

哈里成個妻奴,咩都聽霉根,無嚟大氣。

翡翠宮

牛年勳章 2021勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

selinako^^ 發表於 21-3-5 23:08
梅根係 mrs shy?
唔係呀?!定我理解錯

佢絕對令皇室蒙羞!

selinako^^    發表於 21-3-6 09:42

男爵府

2021勳章

平平常常 發表於 21-3-6 09:16
戴妃當年的事應該對哈里留下陰影。他擔心自己老婆會重演戴妃的歷史。

預告片中所展現的片段顯示:當哈里 ...

如果咁驚,灑脫d脫離皇室囉!
只係哈里廢青冇本事,要靠皇室頭銜搵錢
一句講晒,冇骨氣

翡翠宮

牛年勳章 2021勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係囉!我係戴妃實激到彈起!兄弟反目,不相往來!細仔完全成為英國之恥!食國民嘅,但丟棄國民!全部都係個衰女人教壞!

翡翠宮

Anpanmama 發表於 21-3-6 01:52
係啦!
唔好俾呢隻荷理話奀星叨咗戴妃嘅光

Yes yes!
我真係堅唔鐘意呢個衰女人,下下懶大人大義,迫害妄想症,教壞曬個無主見嘅王子!

瑪瑙宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

呢件野做戴安娜新抱, 真係失禮戴安娜。

水晶宮

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Protea 發表於 21-3-6 03:20
其實係咪諷刺佢自己講話在大婚前如何處理自己感到shy,佢係演員黎架喎!
...

佢成日覺得自己係大明星, 嫁入去係皇室既光榮
佢要有超乎皇室既待遇, 生B都要用全國最貴既醫院
佢要所有人圍住佢氹氹轉, 好似皇室人員(呢班大鄉里)從未見過明星咁

因為有佢, 影既相都會發光

我覺得..KATE 靚過佢幾十條街

水晶宮

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

平平常常 發表於 21-3-6 09:16

預告片中所展現的片段顯示:當哈里 ...

佢以為Diana 係頂唔順皇室既繁文縟節, 所以係皇室好辛苦, 要脫離皇室..會唔會諗歪左?
佢以為梅根行緊diana 舊路?

當年係查理c 由始至終都情迷蝦米, 冷落自己 diana 先頂查理c唔順咋喎
diana 咁親民貼地, 係因為佢愛國民, 唔係好任性咁要同皇室作對

學jm 講: 呢個梅根有強迫被害症, 最慘連哈佬受佢果套

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

嫁得入皇室,就預左要守規矩和大壓力啦,梅根應該係成日扮好感受到戴安娜嫁入皇室的感受,所以佢老公咪好幫佢囉,怕佢好似變成自己媽咪咁,戲子就係戲子,皇子重話不敢想象戴安娜當時怎能一人承受,所以現在皇子應該會和她一起共同進退,已信哂梅根了.

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊