自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

2021勳章

平平常常 發表於 21-3-6 09:16
戴妃當年的事應該對哈里留下陰影。他擔心自己老婆會重演戴妃的歷史。

預告片中所展現的片段顯示:當哈里 ...

唔係剩係佢老婆,佢亞嫂承受既多佢千倍。真係最計的話, 凱特王妃先至係同戴妃同一 level,未來王后吖。剩係依一點,佢老婆依世都無可能,亦恨唔到。

男爵府

其實d人唔鐘意梅根
如果角色換轉係戴菲
情況又唔同哂

珍珠宮

2021勳章

英女皇都吾系好人,可能哈利皇子想反佢亞嫲好耐,乜野人就識返乜野人

公爵府

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

apelok 發表於 21-3-6 01:20
女皇今次真係一百歲唔死都有新聞

珍珠宮

2021勳章 熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

bobobob 發表於 21-3-6 10:04
嫁得入皇室,就預左要守規矩和大壓力啦,梅根應該係成日扮好感受到戴安娜嫁入皇室的感受,所以佢老公咪好幫 ...

人地Kate 係正牌未來皇后都未出聲, 阿霉斤個老公只係唔知第幾繼承人就咁多事實, 慳d 啦baby, 咁都頂唔住咪一早叫哈里完完全全脫離皇室先嫁囉

侯爵府

2021勳章

由梅根一出現注定做啊二
哈里出現都係個備胎皇爺,睇當年瑪加烈公主咁

哈里做個富貴王爺就算

大宅

2021勳章

回覆樓主:

咩年代,仲皇室高高在上
成班唔洗做嘅上等人
又話人人平等,根本唔平等
梅根有吉士

水晶宮

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嫁得入皇室,就預左要守規矩和大壓力啦,梅根應該係成日扮好感受到戴安娜嫁入皇室的感受,所以佢老公咪好幫 ...

如果如梅根以償, 坐正做準皇后, 係女英皇最得寵既新抱.. 入到皇室所有人圍住佢氹氹轉, 一舉手一投足都係全皇室, 全英國焦點, 要風得風要雨得雨
睇下佢會唔會話自己似 diana咁慘, 好大壓力

水晶宮

2021勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

selinako^^ 發表於 21-3-6 09:52
佢以為Diana 係頂唔順皇室既繁文縟節, 所以係皇室好辛苦, 要脫離皇室..會唔會諗歪左?
佢以為梅根行緊dian ...

係,戴妃係因為嫁著一個不愛自己嘅男人而咁憂鬱,但佢做好自己本分,愛國愛民,從來唔會擺王妃款

selinako^^    發表於 21-3-6 10:52

子爵府

2021勳章

個阿爺病到死下死下,佢兩個自私精就爆大獲,好似怕啲老人家心臟唔夠刺激。皇宮不嬲都有宮鬥同多黑歷史,隻梅根嫁入去只想享受唔想承擔責任,事敗就搞風搞雨,克人憎到一個點

男爵府

2021勳章

toffeechoco 發表於 21-3-6 10:34
人地Kate 係正牌未來皇后都未出聲, 阿霉斤個老公只係唔知第幾繼承人就咁多事實, 慳d 啦baby, 咁都頂唔住咪 ...

X2

男爵府

2021勳章

selinako^^ 發表於 21-3-6 10:43
如果如梅根以償, 坐正做準皇后, 係女英皇最得寵既新抱.. 入到皇室所有人圍住 ...

咪係囉

子爵府

2021勳章

又話 脫離皇室, 又成日用皇室銜頭搵錢

翡翠宮

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

rainiemama 發表於 21-3-6 10:47
係,戴妃係因為嫁著一個不愛自己嘅男人而咁憂鬱,但佢做好自己本分,愛國愛民,從來唔會擺王妃款 ...

呢個就係世人咁愛戴戴妃嘅原因,條發霉梅根想攞自己同戴妃嚟畀? 好心佢唔好自抬身價啦!

伯爵府

2021勳章

apelok 發表於 21-3-6 01:20
女皇今次真係一百歲唔死都有新聞

激到瞓低

大宅

2021勳章

平平常常 發表於 21-3-6 09:16
戴妃當年的事應該對哈里留下陰影。他擔心自己老婆會重演戴妃的歷史。

預告片中所展現的片段顯示:當哈里 ...

敗家仔一名,毫冇貢獻,又娶著個唔三唔四,敗埋屋企聲譽。以佢哋生活財富,通通來自家族國家人民,佢哋仲有咩好嫌。佢哋又付出過咩咁巴閉。佢哋得到嘅嘢已經遠遠超過佢地應得。

翡翠宮

牛年勳章 2021勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Exactly!佢根本就係大話精!係哈利面前將自己等同戴妃。戴妃is blue blood! 戴妃被查佬冷落,先情緒出現問題。件奀星!WHO IS SHE!!

伯爵府

2021勳章 畀面勳章

mandy952 發表於 21-3-5 23:40

真係報應,可能佢係黎幫佢奶奶戴妃報仇 :j ...

係喎

公爵府

2021勳章 大廚勳章 陪月勳章

回覆樓主:

典型尾國人去到邊都想做大佬,
要人人關注佢,
其實係攪屎棍,
尾國傳媒就講到霉根好可憐好受委屈,
英國人就憎到佢死,
我地外人睇就精彩過肥皂劇,
越爛越好

珍珠宮