自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

小馮 發表於 21-3-6 00:14
如果真係幫戴妃報仇,咁我都支持

珍珠宮

Queenie_0012 發表於 21-3-6 17:56
如果隻梅菜真係被迫害,佢作反,都叫有D理據。
實情係,打從傻仔哈利同佢拍拖,皇室就開始留意呢個女人。你 ...

得罪既可止現時個KING 包括下任個KING KATE老公

KING報仇十年未晚, 大把花生期貨

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

Fion710 發表於 21-3-5 23:23
睇下梅根個表情知道啦,娶著呢個新抱真係家門不幸

越來越奸,真係有樣䏲

珍珠宮

moon_o_o 發表於 21-3-6 09:29
如果咁驚,灑脫d脫離皇室囉!
只係哈里廢青冇本事,要靠皇室頭銜搵錢
一句講晒,冇骨氣

直情係冇x用啦,話就話皇子,俾個老婆攪到同呀哥一家反晒面,要自由又要頭銜又要錢,但係又唔想負責任又冇承擔

子爵府

meinatmn 發表於 21-3-6 09:25
哈里成個妻奴,咩都聽霉根,無嚟大氣。

但係呢道BK好buy

象牙宮

2024年龍年勳章

babyhoi 發表於 21-3-5 23:31
有排食花生

原來花生係8字型, 所以我哋八卦就稱之為食花生?

象牙宮

2024年龍年勳章

laukkk 發表於 21-3-6 19:27
直情係冇x用啦,話就話皇子,俾個老婆攪到同呀哥一家反晒面,要自由又要頭銜又要錢,但係又唔想負責任又冇 ...

但哈利後生時好反叛, 女友不斷, 估唔到咁聽老婆話...

翡翠宮

babyhoi 發表於 21-3-5 23:31
有排食花生

公爵府

Sumyeema1 發表於 21-3-6 20:04

一物治一物

Anyways, 我唔明點解仲要有皇室,要國民供奉。

子爵府

回覆樓主:

最睇小這種人等,你有種ok你不喜歡你離開,離開時可以說你不悦,0K走了,請過你的生活,但之後又要再鬧呢樣,又唔顺那樣!! 有本事靠自己翻身,翻唔到身唔好一味靠鬧靠炒作,討厭!

用戶要求終止服務

牛年勳章

wannabe118 發表於 21-3-7 09:37
一物治一物

皇室有公務,對英國有貢獻㗎~
未經許可,請勿轉載

男爵府

一物治一物

泰國也出 廢物皇室

珍珠宮

一物治一物

哈里受訪時說過,第二次與梅根約會就認定她是對的人。甘樣看來應該係佢心目中認定的真愛。

梅根係訪問裡面用公司(the firm)來形容英國皇室。這樣看又未嘗不可,皇室就是負責打理英國國家形象的公關公司。

https://m.mingpao.com/pns/%E5%9C%8B%E9%9A%9B/article/20210307/s00014/1615055876022/%E8%88%87%E5%93%88%E9%87%8C%E5%B0%88%E8%A8%AA%E4%BB%8A%E6%92%AD%E5%87%BA-%E6%A2%85%E6%A0%B9-%E6%93%BA%E8%84%AB%E7%8E%8B%E5%AE%A4%E5%85%AC%E8%81%B7%E6%98%AF%E8%A7%A3%E6%94%BE

大宅

coolman008 發表於 21-3-6 03:27
無錯,佢根本想要名譽、地位、錢,但就咩都不想做,只做佢有興趣的嘢

呢樣就真wow

珍珠宮

Sumyeema1 發表於 21-3-6 20:04

我估計因為老婆支持去爭取過獨立自由生活,正是他心底的渴望。以佢過往任性反叛往績,根本就不是其他人說的甚麼老婆「帶壞」他(又唔見戴妃帶好佢老公?),他厭倦皇室刻板的規條,脫離皇室過平民生活,對他也是一種解脫。

https://hk.news.yahoo.com/%E9%98%BB%E5%88%8A%E5%93%88%E9%87%8C%E8%A3%B8%E7%85%A7-%E7%9A%87%E5%AE%A4%E8%90%BD%E5%BE%8C%E6%99%82%E4%BB%A3-223000915.html

珍珠宮

Sumyeema1 發表於 21-3-6 20:03
原來花生係8字型, 所以我哋八卦就稱之為食花生?

老佛爺提早擺陣型曬馬!

就在專訪播出前,英女皇伊利沙伯二世、皇儲查理斯和夫人卡米拉、威廉王子和夫人凱特一起出席一項慶祝英聯邦日的活動。

CBS預定在美東時間周日晚8時(香港時間周一上午9時)播出哈里和梅根的專訪,預料梅根將大曝皇室內幕。為此,英國皇室也有準備,在專訪播出前,由女皇領軍,全員在西敏寺出席英聯邦日活動,向全球抗疫醫護人員致敬。皇夫菲臘親王因住院缺席,查理斯和威廉王子夫婦都將發表演說。

水晶宮

平平常常 發表於 21-3-7 16:28
我估計因為老婆支持去爭取過獨立自由生活,正是他心底的渴望。以佢過往任性反叛往績,根本就不是其他人說 ...

當然可以解脫,但你又要有糧出,又話唔返工,依家仲要透過唱衰公司去增加人氣吸水.
點講都講唔通啦

子爵府

虎到金來勳章

硬係好唔鍾意梅根

子爵府

回覆樓主:

梅根專訪大吐苦水:凱特曾弄哭我 王室困境曾令我有自殺念頭

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%9C%8B%E9%9A%9B/596195/%E5%93%88%E9%87%8C%E8%88%87%E6%A2%85%E6%A0%B9%E5%B0%88%E8%A8%AA%E6%92%AD%E5%87%BA-%E6%A2%85%E6%A0%B9%E5%A4%A7%E5%90%90%E8%8B%A6%E6%B0%B4-%E5%87%B1%E7%89%B9%E6%9B%BE%E5%BC%84%E5%93%AD%E6%88%91

梅根訪問大爆英國王室種族歧視 曾萌生自殺念頭:我不想再活下去

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/596202/%E6%A2%85%E6%A0%B9%E8%A8%AA%E5%95%8F%E5%A4%A7%E7%88%86%E8%8B%B1%E5%9C%8B%E7%8E%8B%E5%AE%A4%E7%A8%AE%E6%97%8F%E6%AD%A7%E8%A6%96-%E6%9B%BE%E8%90%8C%E7%94%9F%E8%87%AA%E6%AE%BA%E5%BF%B5%E9%A0%AD-%E6%88%91%E4%B8%8D%E6%83%B3%E5%86%8D%E6%B4%BB%E4%B8%8B%E5%8E%BB

男爵府

mandy952 發表於 21-3-5 23:40

真係報應,可能佢係黎幫佢奶奶戴妃報仇 :j ...

首頁

尾頁

跳至