自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

可能有黑護玩野

伯爵府

熊豆沙 發表於 21-3-7 23:17
我知我咁諗好衰,我覺得會唔會有d 人推個高危老人家出去打科興,博一舖睇吓攞唔攞到疫苗出事嗰個賠賞金 ...

有聽過,黃屍推d父母出去,順便抹黑疫苗同政府,佢地咩都做得出,

子爵府

回覆樓主:

無證據唔好亂講
我係藍都係咁話 亂咁屈同黃人無分別

子爵府

Apple011 發表於 21-3-8 23:14
有聽過,黃屍推d父母出去,順便抹黑疫苗同政府,佢地咩都做得出,

咪住,我睇到最多人推啲老人去打科興嘅就係BK大媽,話中國滅活疫苗技術成熟,安全性高,效用少,所以副作也少,最啱老人打,全部BK大媽真實對白

男爵府

JojoFung0304 發表於 21-3-8 14:50
係, 有五單官涌, 加埋今日, 共六單 (其中一單死亡)
另有兩單唔係官涌 (一穩定, 一危殆)
...

吓? 今日果單唔係私家醫生打咩?

男爵府

testher 發表於 21-3-8 23:24
吓? 今日果間唔係私家醫生打咩?

水晶宮

emilmama 發表於 21-3-8 23:24
咪住,我睇到最多人推啲老人去打科興嘅就係BK大媽,話中國滅活疫苗技術成熟,安全性高,效用少,所以副作 ...

西班牙公主都識貨,偷偷地去打滅活疫苗

西班牙機密文件揭發 兩公主擅在阿聯酋接種中國產疫苗
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E4%B8%AD%E5%9C%8B/595114/%E6%96%B0%E5%86%A0%E8%82%BA%E7%82%8E-%E8%A5%BF%E7%8F%AD%E7%89%99%E6%A9%9F%E5%AF%86%E6%96%87%E4%BB%B6%E6%8F%AD%E7%99%BC-%E5%85%A9%E5%85%AC%E4%B8%BB%E6%93%85%E5%9C%A8%E9%98%BF%E8%81%AF%E9%85%8B%E6%8E%A5%E7%A8%AE%E4%B8%AD%E5%9C%8B%E7%94%A2%E7%96%AB%E8%8B%97

袁國勇都係話科興安全同副作用較少喎

大宅

應只是巧合

首頁

尾頁

跳至