自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

係咪已經唔播running man啦

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

域琪425 發表於 21-3-7 21:29
係咪已經唔播running man啦

我都想知

大宅

我上網睇下星期都係做尹stay

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

我都想知

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔做喇。轉咗做尹stay(emoji)
身體健康,生活愉快

大宅

點解呀,星期日又少左個電視節目睇…

大宅

好可惜呀

大宅

I want running man tooo

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

唔做,好可惜

大宅

上個集播到一半係停都播埋下半集先LA...

大宅

琴晚仲諗住睇

水晶宮

回覆樓主:

自從加入新成員已經唔好睇,特別全昭旻成日過份搶鏡,反而智孝冇乜鏡頭,王牌光環消失左,韓網話係比導演cut晒,導演偏愛全昭旻比好多鏡頭佢,內容節奏退晒步,最風光時就係PD高東萬日子,東萬離巢後,running man已經唔好睇!

珊瑚宮

回覆樓主:

無睇好耐了

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

雖然呢幾年嘅質素同以前差好遠,但同C6都keep住有睇,昨晚C6睇尹stay半個鐘就唔睇了

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原來無左running man了?雖然唔係好似以前咁集集追住睇,但覺得總好睇過其他節目

男爵府

用其他方法睇

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Fion710 發表於 21-3-8 08:09
自從加入新成員已經唔好睇,特別全昭旻成日過份搶鏡,反而智孝冇乜鏡頭,王牌光環消失左,韓網話係比導演cu ...

我都因為全昭文唔睇,唔知點解我覺得佢好煩

大宅

好睇過尹stay先,我無睇過gary仲係running man時代,所以我覺得幾好睇,全昭bubby又真係幾多鏡頭嘅,但睇得出佢都好努力…

大宅

kisskathy88 發表於 21-3-8 09:37
我都因為全昭文唔睇,唔知點解我覺得佢好煩

我都係,超級頂佢唔順
冇左佢我會睇番

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

我覺得全昭文成日揾世贊黎講好煩. 智孝俾人cut晒鏡頭好慘.

首頁

尾頁

跳至