自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

CorrineNg 發表於 21-3-22 16:24
賤老豆出庭仲係不知悔改,話只係想同佢地玩飛高高,小朋友唔聽話想教好佢地,仲撐後母打得唔過份。呢d人渣 ...

佢當其他人白痴架,傷到咁已經唔係玩同埋打得唔過份啦,3個都係變態黎
(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

子爵府

願望石 發表於 21-3-22 16:49
佢當其他人白痴架,傷到咁已經唔係玩同埋打得唔過份啦,3個都係變態黎
...

對於女童的傷口處理,首被告今日回答得支吾以對,令人覺得他們的施虐方式吾係新聞講咁簡單

伯爵府

princesssarah 發表於 21-3-22 17:52
對於女童的傷口處理,首被告今日回答得支吾以對,令人覺得他們的施虐方式吾係新聞講咁簡單 ...

話女渣有學過護理,有學過重會噴膠布上去傷口痛死個女?重要覺得個女竟然唔痛咁奇怪。

男渣講到自己好輕手打,個女死,因為佢搣焦搞到細菌入血,自己識野小,唔知會入血。如果輕手,個女腰椎就唔會打歪咗,失禁啦。

同個女玩為咗開心?我信何栢良專業意見,個女死前咁虛弱,玩乜呀,想快快送佢一程就真。Y小朋友都講咗啦,佢哋要拋到上天花啪啪聲,唔好扮嘢喇。謀殺謀殺謀殺

侯爵府

ibe 發表於 21-3-22 16:23
越睇越想鬧爆佢,成身傷都當無事,話繼母識護理,真係亂噏。唔返學,唔俾飯食,又講一大輪藉口……根本係 ...

咪係, 學人自辯, 衰多幾錢重。

侯爵府

ozoz 發表於 21-3-22 18:15
話女渣有學過護理,有學過重會噴膠布上去傷口痛死個女?重要覺得個女竟然唔痛咁奇怪。

男渣講到自己好輕 ...

繼母個女都仲正常, 講出真相。

首頁

尾頁

跳至