自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

好在初小唔係呈分。

叫一樣做一樣

大宅

其實做漏咗講句sorry可以乜事都無
唔明點解個個男人都係咁推卸責任, 搵藉口講到自己好啱咁

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

唯有自己deadline前再三check清楚豬隊友有冇做到.
我女小六, 係自己錄完自己upload上youtube再upload條link上eclass交俾老師. 我起碼問咗佢3次係咪真係成功upload, 再檢查一次後先樂.

水晶宮

好卸膊喎!要重罪

伯爵府

回覆樓主:

你自己唔send?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

都唔係重唔重分數問題,係冇SEND 出去喎,根本無交到

用戶要求終止服務

牛年勳章

miriam 發表於 21-3-9 09:57
唔使咁嬲

我屋企個位早兩三年問我囡讀緊 form 幾..........我聽到講左句合符常理, 阿囡, 你有野搵我好喇, ...

我 c6 都問過
未經許可,請勿轉載

子爵府

虎到金來勳章

靠豬隊友不如靠自己, 我家豬隊友連小朋友補習, 上興趣班幾點上堂落堂都唔太清楚的。

珍珠宮

回覆樓主:

呢d野重來唔靠老公

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

大笨鐘 發表於 21-3-9 12:57
我 c6 都問過
所以我都無佢咁好氣, 我囡基本上小學已經有咩都搵我, 個次之後, 佢更加清楚邊個先唔會反佢

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

水晶宮

好媽媽勳章

anniellm 發表於 21-3-9 08:11
音樂科考試要錄影演奏email比學校,講明逾期會影響分數,
佢幫小朋錄完影,竟然唔send比學校,昨日已過期, ...

你地唔係一齊住?點解咁緊張唔自己send?
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

水晶宮

傻蛋蛋 發表於 21-3-9 13:20
靠豬隊友不如靠自己, 我家豬隊友連小朋友補習, 上興趣班幾點上堂落堂都唔太清楚的。 ...

我果個直情唔知個仔有出去補習,阿仔已補了一年

男爵府

asweetmom 發表於 21-3-9 09:40
那麼以後便是全部要樓主操心了!
計劃通

用戶要求終止服務

牛年勳章

miriam 發表於 21-3-9 13:52
所以我都無佢咁好氣, 我囡基本上小學已經有咩都搵我, 個次之後, 佢更加清楚邊個先唔會反佢

...

我 c6 係幾個月前問嘅,我地有討論過阿仔去外國升學,佢一時擔心阿仔幾時出發,所以問阿仔讀緊 form 幾。佢關心阿仔嘅,不過讀書升學就唔理,佢話有我佢就放心。不過我 c6 本身都係甩頭甩尾,佢嘅嘢都係我跟~
未經許可,請勿轉載

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

大笨鐘 發表於 21-3-9 14:09
我 c6 係幾個月前問嘅,我地有討論過阿仔去外國升學,佢一時擔心阿仔幾時出發,所以問阿仔讀緊 form 幾。 ...
我係睇完佢係我囡 P.1 時點教佢後, 即刻同佢講唔使佢教, 全部由我黎

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

子爵府

虎到金來勳章

一定要追問
好似佢秘書咁
一係自己做

用戶要求終止服務

牛年勳章

miriam 發表於 21-3-9 14:17
我係睇完佢係我囡 P.1 時點教佢後, 即刻同佢講唔使佢教, 全部由我黎

我比你早,幼稚園階段已經定型,阿仔唔止功課,講故事都只會搵我。
未經許可,請勿轉載

琥珀宮

anniellm 發表於 21-3-9 08:11
音樂科考試要錄影演奏email比學校,講明逾期會影響分數,
佢幫小朋錄完影,竟然唔send比學校,昨日已過期, ...

王國長老

大笨鐘 發表於 21-3-9 14:21
我比你早,幼稚園階段已經定型,阿仔唔止功課,講故事都只會搵我。
我囡幼稚園時佢訓左覺有人都未放工, 所以佢既野全部都係我跟, 係得一次, 叫佢教我囡數.........我聽佢點教, 跟住叫佢以後唔使再跟, 我教

伯爵府

miriam 發表於 21-3-9 14:17

最弊係佢成日話佢跟佢理,費事我鬧女。

但佢跟到成pat嘢咁,之後就同我講,求學不是求分數,無交功課有咩大不了啫,識咪得囉,如果老師問就叫老師嚟搵佢

首頁

尾頁

跳至