自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

https://hd.stheadline.com/news/columns/394/20210308/915773/%E5%B0%88%E6%AC%84-%E9%BD%8B%E5%95%A1-%E7%82%BA%E6%80%A7%E4%BE%B5%E7%8A%AF%E4%BA%BA%E6%B1%82%E6%83%85

我好少開新聞post.
呢個人渣唔叫重判都算,仲幫佢求性,究竟呢109人係咩心態。

伯爵府

牛年勳章

Onlok 發表於 21-3-9 09:12
https://hd.stheadline.com/news/columns/394/20210308/915773/%E5%B0%88%E6%AC%84-%E9%BD%8B%E5%95%A1-%E7 ...

佢交際手腕好!
亦識找一班不懂拒絕的人寫求情信。

伯爵府

virgokaren 發表於 21-3-9 09:17
佢交際手腕好!
亦識找一班不懂拒絕的人寫求情信。

就係交際手腕好所以呃到咁多女仔

侯爵府

什麼本來係好人?因為搵4萬5千元?就係佢披着扮好人嘅面具先呃到咁多未成年少女上當,仲係老師,我係佢親人朋友寫信去加重佢罪

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

垃圾

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

呢班人不分是非

Amy7802    發表於 21-3-9 12:59

大宅

呢個人渣係睇中呢群係社會上弱勢既人既小朋友先作案,係人渣中人渣

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

披著羊皮的狼
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

水晶宮

真係是非不分。

伯爵府

回覆樓主:

有呢d人渣朋友唔絕交都已經離譜仲幫佢求情,呢109個人係咪簡直認同佢的做法?希望佢地自己屋企人受下

伯爵府

用呢種手段去咸濕人,
最看不起欺淩弱者,
要重判。不要遣害社會

子爵府

性侵無知少女仲話係為社會有貢獻? 呢班人真係是非不分呀!

翡翠宮

米仔蘭 發表於 21-3-9 09:34
呢班人不分是非

x2

子爵府

是非不分!

珍珠宮

2024年龍年勳章

Apple011 發表於 21-3-9 09:54
有呢d人渣朋友唔絕交都已經離譜仲幫佢求情,呢109個人係咪簡直認同佢的做法?希望佢地自己屋企人受下 :ange ...

物以類聚,成班垃圾

伯爵府

109人咩腦

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

bobomia 發表於 21-3-9 11:04
物以類聚,成班垃圾
X2

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

想睇109人個list...

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

D人個腦..唔正常

首頁

尾頁

跳至