潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 appleting03 的帖子

歐洲

大宅

我覺得宜家難買左,如上面各jm講,有好多人用程式搶

複式洋房

vcjbb 發表於 21-3-30 14:30
回覆 appleting03 的帖子

歐洲

我星期六法網買左個袋到而家都未寄,見佢出左invoice同變左shipping order已經2日喇

大宅

我只係買個銀包,都有人打黎對柯打,再被cut 單

大宅

回覆 wailanf 的帖子

下?原來會cut 單。我剛訂咗個herbag, 入錯地址同電話(我返左來香港,個英國電話糸打唔通)但我已即時email 俾佢地改資料

大宅

係咪因為第一次買野

大宅

pui1018 發表於 21-3-30 22:14

係咪因為第一次買野

係呀,總有第一次架

複式洋房

上年都有試過上網買到,但因之前我同朋友都黑仔,有唔好經歷已經唔再網上買
最近發現原來香港system係睇到你係外國H online 買嘅嘢,唔知係唔係H update 咗個system,我之前放咗幾個國家嘅集運倉做delivery address 係account 入面兼分別喺美國同歐洲都買過袋,有次同香港SA傾開計叫我多d係返香港買,我初頭都唔明佢意思,之後佢話睇到online d外國資料( 外國shop 係睇唔到),話如果manager 睇到批袋都會難d ,因為驚係reseller
我之後打咗去香港H hotline,想求證吓係唔係真係睇到,我話想對吓個delivery address,原來佢哋真係睇到,問我想對邊個國家,直頭邊個國家都講到

大宅

Jujus 發表於 21-3-31 15:01
上年都有試過上網買到,但因之前我同朋友都黑仔,有唔好經歷已經唔再網上買
最近發現原來香港system係睇到 ...

Online ac 如果你用同一電郵電話是睇到
但唔代表睇到你買左咩
Reseller都可以係店大手買入,再出袋放配貨囉。
佢地分到咩?
分到就唔會咁多人網上放袋放配貨啦

大宅

beehsieh 發表於 21-3-14 13:20
反而馬仔我見過好多次,唔洗用app都買到.

我都剛捉到隻馬仔呀!法國官網

大宅

Jujus 發表於 21-3-31 15:01
最近發現原來香港system係睇到 ...

嘩!SA 都睇到?CS 睇到我覺得唔出奇但係 SA 就有點兒那個

複式洋房

katie_f588 發表於 21-3-31 18:19
嘩!SA 都睇到?CS 睇到我覺得唔出奇但係 SA 就有點兒那個

我跟咗呢個SA有6-7年,佢無啦啦同我講,我估都係有原因,我19 年已經有係外國H online 買嘢,但佢一直都冇提過,直到呢段時間先講,可能佢哋個System update 咗,但其實最近呢半年我已經冇喺網上買袋,只係響外國網買咗mini pop h 同埋狗狗twilly

大宅

skywalker05 發表於 21-3-31 16:47
Online ac 如果你用同一電郵電話是睇到
但唔代表睇到你買左咩
Reseller都可以係店大手買入,再出袋放配貨 ...

衣家FB group 或Carosxxx d 人真係搶錢... 嚇親寶寶

男爵府

Jujus 發表於 21-3-31 18:36

我跟咗呢個SA有6-7年,佢無啦啦同我講,我估都係有原因,我19 ...

H system 係updated左, 大約1-2個月前。

複式洋房

wondermummy 發表於 21-3-31 18:55
衣家FB group 或Carosxxx d 人真係搶錢... 嚇親寶寶

跟本係H 搶錢,mini Kelly 2 要配17萬 ,reseller 賣20幾萬都好正常,B/K 25 要配 12萬 resell 價16-17
我有個朋友做reseller,佢話呢疫情開始之後賺錢越來越少,以前一個袋賺6-7萬,依家有3萬已經偷笑

大宅

Jujus 發表於 21-3-31 19:24
跟本係H 搶錢,mini Kelly 2 要配17萬 ,reseller 賣20幾萬都好正常,B/K 25 要配 12萬 resell 價16-17
我 ...

唉.... 弊在好多羊群心態個個趕住奉獻.... 你唔夠數就 next please 咁貴買個「袋」... 講真我重未捨得

子爵府

虎到金來勳章

從來未試過按到過

大宅

我 ...

配17萬其實有17萬貨係度
袋原價6萬幾,reseller賣廿萬賺到笑啦
咪非用家大手配貨為左出個袋賺果3-6萬
搶貴哂配袋比例囉

大宅

我 ...

但佢配貨都賣番出去呢!計番條數都係賺好多

男爵府

skywalker05 發表於 21-4-1 10:42

配17萬其實有17萬貨係度

以前未入坑成日聽人講b/k要十幾廿萬,而家先知其實個袋都只係8萬幾(唔計特別皮),另外嘅錢係使落配貨,咁其實唔係個袋貴,只係佢遊戲規則係咁啫。

如果真係响代購買十幾廿萬一個袋,就真係貴嘞,代購賺到癲

首頁

尾頁

跳至