自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

响惠康買$19.9,想再買就唔見晒

別墅

回覆樓主:

我食過dark chocolate 嗰隻,好好味,而家都揾唔到邊到有得賣

男爵府

rony123 發表於 21-3-9 22:49
我食過dark chocolate 嗰隻,好好味,而家都揾唔到邊到有得賣

360見過

別墅

lflxl 發表於 21-3-9 22:50
360見過

去睇吓先,thanks

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我係黃埔買
而家唔知仲有無貨
但我覺得太甜

男爵府

rony123 發表於 21-3-9 22:59
去睇吓先,thanks

過年果排多啲 最近就唔知 我都鍾意食黑朱味

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

lflxl 發表於 21-3-9 22:50
360見過

我都有去360搵過,但唔見有

公爵府

lflxl 發表於 21-3-10 08:28
過年果排多啲 最近就唔知 我都鍾意食黑朱味

反而冇見過黑朱,應該真係會重好味

男爵府

iki 發表於 21-3-10 13:19
反而冇見過黑朱,應該真係會重好味

超好味唔漏咁可能得過年先有 果排喺屈臣氏同百佳都見過

伯爵府

Xmas吸收勳章

iki 發表於 21-3-9 22:41
响惠康買$19.9,想再買就唔見晒

今朝好似喺taste 見過淨返1包,放咗喺收銀台前