自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

係咪對方俾了$賣廣告? 但又唔係sponsored.

仲大部份係d黃人post, 有得選擇唔俾佢suggest 嗎?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

會唔會因為你睇得多或者like 左政治相關既 fb page 或者網頁?

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

你like過的黃人post, 就會推好多相關/類似的post俾你.
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

公爵府

bosch 發表於 21-3-11 20:14
會唔會因為你睇得多或者like 左政治相關既 fb page 或者網頁?

可能係好多「friend」 like / follow 左?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

evip 發表於 21-3-11 21:57
可能係好多「friend」 like / follow 左?

唔知關唔關事呀. FB 攪到d setting 好深奧好亂, 我估整都避唔到果d post.

我都有朋友 like 或者comment d 政治post, 我個suggested for you冇政治野. 我果個數係煮野食.

頭先我個suggested for you show 中x新聞網d 煮食 video. 我睇 fb 首頁->左上角pages -> liked pages, 發現有幾個我未見過既page, 冇可能係我follow 既, 我即刻unlike 果d page. 而家冇左 suggested for you, 唔知遲d 會唔會又彈番出黎. 你都 check 有冇d page 你不知情下 like 左.

公爵府

bosch 發表於 21-3-11 22:27
唔知關唔關事呀. FB 攪到d setting 好深奧好亂, 我估整都避唔到果d post.

thank you. check 下先。

侯爵府

2024年龍年勳章

早排我FB都彈出左好多黃人post
我無like過他們 !

首頁

尾頁

跳至