親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

親親小孩子 發表於 21-3-23 13:54

會有職員教小朋友砌lego,雖然完場時個件製成品好似好簡 ...

我想請問你小朋友認唔認到用邊一啲組件? 五歲半小朋友自己去組係咪應該唔得?Thx.

大宅

NemoDory 發表於 21-4-1 09:54
由得佢啦
無人聽時將怒氣係度發
無人幫到佢喎

兩天任何時段不停打,email,facebook 兩天不覆,不會覺得legoland 有問題?如果顧客買票後有什麼事怎麽辧?
如果無結業,應該改善一下吧!明白legoland 在bady kingdom 賣緊廣告,有打手幫口正常,但如果真心想幫,提下佢要人手接電話。 佢Facebook個page 也很多人投訴了。

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 親子王國15週年勳章

meex2 發表於 21-4-1 19:20
我想請問你小朋友認唔認到用邊一啲組件? 五歲半小朋友自己去組係咪應該唔得?Thx.
...

個WORKSHOP 係有幾部大電視,個主持人哥哥會一步步講解每個STEP用邊啲組件,仲會影住放去大電視度,再逐張枱睇吓小朋友搵唔搵到。5歲半應該搵到架,有啲組件係好似樣易混淆,提吓啲特別之處就得,唔使幫佢搵。

民房

上星期週末去左 中午食完飯時間超多人 要預左玩3-4個鐘 不過小朋友鐘意LEGO都會好滿足

男爵府

回覆樓主:

復活節假期後去咗,坦白講,去過一次便算,並無我想像中咁多嘢玩,而且女廁好污糟,廁格內成地用過的廁紙,清潔女工已無停手咁清潔。

我寧願用入埸費買盒LEGO 回家砌。

首頁

尾頁

跳至