自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2021勳章

請問有人曾去過仁濟醫院造鞋墊嗎?想知等及造的過程要多久?
因之後想約時間睇醫生呢?

謝謝!
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

男爵府

2021勳章

AppleChow 發表於 21-3-12 13:08

可以給扁平足?

大宅

2021勳章

屯門醫院好快

大宅

回覆樓主:

之前帶我仔去過一次。見完問完即場拿了一對鞋墊cut 番size 比我仔。不用等很久。我仔扁平足。

大宅

2021勳章

我仔扁平足,第一次去睇就只量呎吋,下次先拎,剛剛上星期去完,量完腳,即刻有得拎,全個過程大約30-45分鐘

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

知道。
謝謝各位回覆。
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

男爵府

viton 發表於 21-3-12 23:18
我仔扁平足,第一次去睇就只量呎吋,下次先拎,剛剛上星期去完,量完腳,即刻有得拎,全個過程大約30-45分 ...
請問是否先睇街症?

大宅

2021勳章

aeneas2011 發表於 21-3-13 17:11
請問是否先睇街症?

小學每年要去身體檢查,轉介去的

男爵府

viton 發表於 21-3-13 17:16
小學每年要去身體檢查,轉介去的
Thanks! 上年疫情冇得檢查,今年唔知會否也取消。

侯爵府

幾年前整過 當時就好快

大宅

marcusmama1214 發表於 21-3-12 22:15
屯門醫院好快

你地係半墊定全墊?
我小朋友半墊,黑色既

琥珀宮

2021勳章

百多元
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

公爵府

2021勳章 認識瑞士牛牛第三回

AppleChow 發表於 21-3-12 13:08

以家仲收新症?我囡 幾年前要等2-3星期半墊

大宅

2021勳章

ching070707 發表於 21-5-11 07:48
以家仲收新症?我囡 幾年前要等2-3星期半墊

我太約半年前唔確定,先去睇街症再轉介到屯門醫院矯形科,排比我想象唔係好耐

但第一次睇街症醫生都話冇事,但我再睇下人地
症狀就似,隔多一排再睇另一醫生就話係,所以寫紙轉介
希望幫到你

首頁

尾頁

跳至