夫婦情感

跳至

首頁
34567...8

尾頁

複式洋房

New_Mama_2008 發表於 21-3-14 16:40
只是好奇,你這樣追問個唔關係嘅問題,是記者?我唔答是因為有d複雜,總之天網灰灰
...

你以為唔關係,即係你從來無分析過自己令老婆有幾hurt, 佢個傷口有幾深。

對於你嚟講,點發現係唔相關;你已經斬攬,所以當初有冇感情,如果無被發現會唔會繼續係唔相關;大家覺得你點衰,係唔相關。

其實所有嘢都相關,你唔明,難怪以為自己可以做啲嘢改變現狀。

大宅

2021勳章

New_Mama_2008 發表於 21-3-13 21:28
我是2孩之爸爸,我愛太太同仔,用心工作,數年前因生活壓力大和有方便的機會,和同事出軌了。我好似痴咗線 ...

見到你的帖文,真係火都尼埋,愛太太仔女,甪心工作,就絕不會出軌。被發現了,就抹黑情人是一個隨便的女人,沒感情沒愛過,這兩個女人遇上你,真的倒楣,後悔一世。你只值得自己過生活,算吧啦,唔好再係度扮可憐

stepandkev    發表於 21-3-15 19:17
茶類愛好者    發表於 21-3-15 18:27

洋房

放手啦,歸根究底你都係一個自私嘅人,婚姻唔適合你。

大宅

2021勳章

一個女人,帶住兩個仔,其實唔會好想細路無老豆
同住一年都氹唔返,我唸你真是無乜誠意

大宅

ACR824 發表於 21-3-14 17:38
經驗告訴我,你一定會再來。因為你試過2年都沒被人發現,只時因為自己的不小心疏忽而爆鑊。所以如果再出現 ...

認同,樓主應該再遇到d公廁女人,又會再出軌,依家玩出禍梗係又後悔又對唔住老婆。

別墅

New_Mama_2008 發表於 21-3-13 21:29
我被發現已是一年前,我立即停了和個女人聯絡,我已求太太原諒足足一年,佢話過唔到自己。大家可唔可以教 ...
試下繼續表示你既誠意囉...除咗咁樣,我都唔知你仲可以有咩方法

cathngai    發表於 21-3-15 19:42

男爵府

仲肯一齊住已很好,何必要迫人再接受你,要接受返你先叫最痛苦。

水晶宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

出軌2年幾呀,唔係1次半次呀,鬧你有鬼用咩,俾著你老婆一樣出軌2年幾你發現唔通你唔心灰意冷? 做人要有良心,咁得閒又生活苦悶咪去做下運動囉,一定要去搞女人架咩? 回頭已是百年身,我諗你老婆好難一年半載原諒你,真係有心改過的咪三省吾身繼續等,鬼叫你衰在先?

複式洋房

我覺得而家既你無咩野可以做, 你做再多的, 在你老婆眼中都只是一些死纏難打既厭惡行為, 只會造成佢更多的痛苦難受。所以我覺得你不如將自己想對佢講既一d感受、關心寫成信, 一點一滴的寫低儲起, 再係某個特別日子交俾佢, 不過你唔好期望佢一定會睇, 你只可以祈求佢唔會狠心到即刻掉左, 或者等到佢有日唔反感既時候, 佢就會開黎睇。

cathngai    發表於 21-3-15 18:26

子爵府

2021勳章

New_Mama_2008 發表於 21-3-13 21:55
還有,我成日見到太太唔開心,我好心痛,好對佢唔住。就算唔原諒,我有什麼可以做可以令佢好過些?我知這 ...

放生你太太就得,唔好再玩咩後悔、挽回技倆! 女人去到簽字呢個地步,已經無得返轉頭!!

你都係後悔俾太太知道左啫,而唔係後悔同第二個女人上床! 如果你太太同你一樣搵SP,你接受到咩?!

出得黎行,預左要還! 當初你做得呢d事,就要承受失去太太仔女的結果! 學人開後宮呀嗱? 做野無後果架?!

BE A MAN. 承受結果,快D放手,太太可以重拾人生,太太就會開心返,你唔好再咁自私。

P.S. 你人品好差,你同你SP都係一樣貨色,講到人地責任咁,明明你都係貪心咸濕。證明你真係一D責任心都無的男 人,只係呢點,太太已經想走,你無法為仔女做好榜樣,身教好差!!

快D放手,唔好阻住個地球轉啦!

子爵府

2021勳章

New_Mama_2008 發表於 21-3-13 22:14
我有裝gps,太太唔肯睇。佢未肯原諒我,所以唔肯理我。如果佢肯,這些是小事。
...

你肯做監犯,理智的人唔會想做獄卒囉!! 點解重要浪費時間人生落你到呀?! 人生苦短,你太太真係好想同你離婚,重拾人生,你到低明唔明呀?! 明唔明女人明知自己帶住兩個年幼小朋友都要同你離婚既決心,你太太已經做好覺悟,有曬心理準備......

stepandkev    發表於 21-3-15 19:18

子爵府

2021勳章

New_Mama_2008 發表於 21-3-13 23:49
唔會有下一個,太多回憶,放唔低,太內疚。

扮咩情聖呀,好嘔心呀!! 自己感動自己呀?? 收啦!!

睇死你離婚後快快手搵女人啦? 多P 呀叫 G 呀,重啱你啦! 唔好俾我講中,你就係鍾意背住屋企女人搞外面女人個種刺激快感同背德感!!

大把人性愛分離,你唔係真係以為女人結婚後只想得一個男人?? 因為結左婚,有左承諾,因為愛家,所以專一,唔明呢個道理仲學人結婚?

你下一段婚姻,記得搵個同你同一類女人咪好囉,各玩各的,互送綠帽,仲刺激啦! 無人受傷.......

禁止訪問

子爵府

2021勳章

New_Mama_2008 發表於 21-3-14 16:14
其實我覺得自己衰是一定的,不過唔想話題越講越遠,想澄清不是我話個女人Sp,是我們是大家的Sp,佢有時會 ...

可以做既係快D離婚,你呢D人無資格擁有家庭,鬼唔望你下次愛上既女人送你綠帽送多到係人都知,下一段婚姻生既仔女唔係你既種,幫人養便宜仔女,臨老無人送終,俾人虐待.......

兒孫滿堂,家庭和陸,父慈子孝.......唔會發生係你身上。

子爵府

2021勳章

bobo88hk 發表於 21-3-14 16:26

同條公廁結婚 ...

唔係瓜??生子宮頸癌瓜左?! 太慘啦!! 所以女人真係要好好保護自己,D男人就係甘自私......

The saddest thing about betrayal is that it never comes from enemies, it comes from those you trust the most.

子爵府

2021勳章

New_Mama_2008 發表於 21-3-14 16:54
在我的情況,真沒有蛛絲馬跡,可能因為我無放感情,所以平日生活如常。是巧合有次我唔小心買完套張單放入 ...

天有眼

別墅

茶類愛好者 發表於 21-3-15 17:11
你肯做監犯,理智的人唔會想做獄卒囉!! 點解重要浪費時間人生落你到呀?! 人生苦短,你太太真係好想同你離 ...

鍾意你講果句理智的人唔想做獄卒。
要去到裝gps先可以有信心,我諗已經無咩意思了。婚姻係講求信任,一段無左信任既婚姻已經唔值得任何留戀。

茶類愛好者    發表於 21-3-15 18:31
Catherine862    發表於 21-3-15 18:31

子爵府

2021勳章

Perpersis 發表於 21-3-14 18:06
回覆 New_Mama_2008 的帖子

估計樓主係呢度聽到嘅意見同原本預期都好唔同。

浪子回頭? 樓主,如果你真係甘諗,我想話,"2021年啦! 仲係以前女人默默等男人回頭,男人肯返屋企就得呀?! 瞓醒未呀?? 一件垃圾想返轉頭,女人都唔想做垃圾回收箱呀!! 最好唔好再係面前出現!!""

子爵府

2021勳章

soso1227 發表於 21-3-14 18:46
你太太想離婚,就算你想挽救,都應該尊重她的想法。你可以表明離婚後希望有機會追求佢。如果你表現好,而 ...

唉......人生有幾多個十年?? 人生苦短,真係一秒都唔想用係唔值得既人、事、物身上,都係 MOVE ON 吧! 誰知道明天會發生咩事,下一刻都唔知自己仲有無命......

Catherine862    發表於 21-3-15 18:30

水晶宮

2021勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你係愛太太,就請你唔該你放過佢。
希望佢將來揾到個更好嘅人愛惜佢。

你亦唔好扮咩情深,咩愛老婆,愛小朋友,你同個女人上足兩年床,搞緊時,有無唸起小朋友啊?食完免費餐,仲話出面個女人隨便...你自己呢?嘔心

茶類愛好者    發表於 21-3-15 19:58
stepandkev    發表於 21-3-15 19:18

首頁
34567...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊