夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

New_Mama_2008 發表於 21-3-14 02:01
多謝你們的意見。我不再回應了。明白了只有盡力。錯得太過份,可以做的已不多。
...

信心係自己卑自己㗎,有決心改就唔好簽字,用行動同時間證明嗎,簽咗字一旦有男人走入你老婆視線就真係無彎轉,自求多福喇你

大宅

樓主,我睇晒所有留言、我的角度睇基本都講得有理!
好多人鬧你鬧得都岩、你確實抵鬧!
但係最最重要的一件事、你一定要時刻留意警惕!!
**多睇實關心留意你的前太太,我好驚佢會睇唔開啊!!

cathngai    發表於 21-3-22 23:33

伯爵府

樓主,鬧你其實真係已經無乜意思,同為女人和母親,我當然都會企你老婆嗰邊。我在想,如果我不幸是你老婆,會想你點做⋯⋯

我諗,簽得字一定已經近乎或已經死心,甚至好憎你。但又可以為仔女接受你同一屋簷,呢個係你唯一機會。

不要再向她乞求復合機會。既然你已經說自己不會再找另一個,那就一世守護她和孩子吧!是無條件地守護,經濟上、時間上、心靈上、精神上都要付出,無條件地,因應他們的需求而付出,就當瀆罪。默默守護,默默付出,不問收穫。希望她有朝一日看到你的誠意,感動而給你機會吧!永遠不要再讓她失望和傷心,你做得到嗎?

cathngai    發表於 21-3-22 23:32

男爵府

New_Mama_2008 發表於 21-3-14 01:14
我無推卸責任,我覺得自己衰到最衰。我意思話我相信當時無被發現,我根本無醒到,兩年都無停,我諗我會繼 ...

但樓主,之前你有小三因性,即是你前妻滿足不到你?咁你們點都係有問題全在喎。就算原諒你,問題仍然存在

複式洋房

New_Mama_2008 發表於 21-3-13 21:28
我是2孩之爸爸,我愛太太同仔,用心工作,數年前因生活壓力大和有方便的機會,和同事出軌了。我好似痴咗線 ...
明白師兄的處境

別墅

你係屋企點稱呼你太太?會唔會係小朋友面前叫佢做老婆等等?有的話佢有咩反應?想知你太太係咪忍耐力好強,面對噁心人既噁心稱呼反應,定為左小朋友,忍住忍住

大宅

New_Mama_2008 發表於 21-3-13 23:51
明白其他人點睇我,真心明白

放生你老婆,最好你搬走,佢先能放下,開心,當然你要繼續比家用,係真心愛佢就唔會咁做

大宅

zeyeechan 發表於 21-3-14 02:43
樓主鬧你我就唔鬧啦
我老公出過軌 我亦原諒左。
無論你對個個女人有無感情

我都想知,可pm我

複式洋房

回覆樓主:

你地想知就pm
我覆吾到個post部分cm

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

回覆樓主:

其實你應該尊重你老婆決定啦,我c6剛出軌,情況有D 似,又係兩年幾我原全唔知,起初我要求離婚,但c6又同你講嘅野一模一樣,又係好愛我,好愛D 仔女,我一D 都冇愛過出面個女人,但其實呢D 説話一D 都冇用,剛受傷係唔會理你再做d咩,最終我冇離婚,因為我仲好愛我老公,即使依家每日見到佢,我腦裡都係佢同個女人一齊嘅畫面,但我真係做唔到離開佢,所以你老婆已簽紙即代表心己死,女人死心時可以好狠好決絕

複式洋房

New_Mama_2008 發表於 21-3-13 21:28
我是2孩之爸爸,我愛太太同仔,用心工作,數年前因生活壓力大和有方便的機會,和同事出軌了。我好似痴咗線 ...

我c6同樓主一樣 亦因為壓力太大 小三又死纏爛打 佢話冇愛過小三 但亦都唔識自己停 我可以理解你用吸毒來形容 明知有害但又冇勇氣停
想問樓主出軌嗰2年喺咪唔愛老婆喇?當佢冇到?小三比佢重要?比小朋友重要?和小三一起時可以放低所有責任和壓力?
原唔原諒好睇個性 可能樓主老婆比較個性獨立 經濟獨立 佢唔夠愛你去包容你嘅大過錯 緣份已盡亦要接受

大宅

You must try to make love with her, and let her to high high, when her body show attract by U,it can save U

cathngai    發表於 21-4-26 19:53

男爵府

Surveyor 發表於 21-4-26 15:57
You must try to make love with her, and let her to high high, when her body show attract by U,it can ...

Are u serious?

男爵府

好心你就搬走

別墅

回覆 New_Mama_2008 的帖子

早知今日 何必當初?咁大個人做錯事就要承擔後果,仲要錯足兩年。到件事爆左就不斷求人原諒,講後悔就要原諒你?你有無諗下被你傷果個人有幾hurt?如相反你帶足兩年綠冒 你又會唔會原諒佢呀?我係你就搬走,俾佢揀佢要過嘅生活,想補償就終身不要女人,等佢真正放低原諒你,但可能等足一世都無機會。

大宅

樓主,既然老婆都已經簽咗知離婚,咁就放生佢啦!俾佢一個重生嘅機會。如果你地可以維持一個理性嘅關係,對孩子是最好的。

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至