自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

世界冇變,社會一直都現實,1-3 唔好諗住做教育人人都有愛心,都係打份工 ! 做家長要惡小小同學校講,雖然大家都係有教養,但好多人欺善怕惡 !

琥珀宮

Reema 發表於 21-3-15 12:55
真係好失望; 而家既人思想好怪~~

事件1. 學校老師; 同小朋友講....整親; 如果無流血係唔需要通知老師 (:si ...

第一點你講嘅老師見過,好hea咁每月收幾皮
但同一間學校都見過好緊張學生,好hea嘅其實唔算多,尤其而家僧多粥少嘅情況

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

事件1. 學校老師; 同小朋友講....整親; 如果無流血係唔需要通知老師 (:si ...

事件1-3,你要向學校強硬表明立場,亦要反問老師,易地而處會點解決?
人善被人欺,我呢幾個月領教過。

珍珠宮

申請食牌果樣,我會睇清楚申請食牌程序
係咪老點 .. 呢樣係咪應該佢地做架

首頁

尾頁

跳至