夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

若只係好感,未一齊,建議你離開。
當初因出軌離婚,現在仲同前妻仲有感情咁,藕斷絲連,終有次飲左幾杯就出事,就係這類人,個個男人出去揾食,都話自己女友或老婆係性冷感架啦。

cathngai    發表於 21-3-16 07:26

男爵府

無細路,離左婚仲要咁多籍口見面放唔低,先唔講係咪大話,
頂煲唔頂蓋係咩意思
送反比佢老婆,盡早止蝕,以後都係咁,點頂

大宅

Ava000Ava 發表於 21-3-16 07:21
無細路,離左婚仲要咁多籍口見面放唔低,先唔講係咪大話,
頂煲唔頂蓋係咩意思
送反比佢老婆,盡早止蝕,以 ...

大話連串我都識講啦?盡早止蝕離開啦?未遲下又上來bk哭訴!

男爵府

我諗佢仲愛前妻,只係人地性冷感,先出去偷食

洋房

StellaIp0706 發表於 21-3-16 07:29

一齊左幾耐?

男爵府

其實越睇越唔妥,
離左婚但又話個老婆仲愛佢,佢個心又未放低個老婆,過時過節話陪返個老婆,簡直亂七八糟
離唔離左婚係咪真係證明左,定佢自己講
小心自己變成第二個第三者

大宅

Seaurchin 發表於 21-3-16 07:50
一齊左幾耐?

你問下樓主啦想知就?

大宅

Seaurchin 發表於 21-3-16 07:50
一齊左幾耐?

一星期,其實都未係好正式開始

大宅

StellaIp0706 發表於 21-3-16 07:29

我擒晚同佢講我再唸下先,佢話我玩佢,唔珍惜佢

大宅

Ava000Ava 發表於 21-3-16 08:16
其實越睇越唔妥,
離左婚但又話個老婆仲愛佢,佢個心又未放低個老婆,過時過節話陪返個老婆,簡直亂七八糟
...

之前同d同事上佢屋企打邊爐,見佢一個人住

複式洋房

Reneeho 發表於 21-3-16 09:47

因為有第三者離婚都算了,和第三者分開又再跟前妻糾纏。這個人信不過。

水晶宮

回覆樓主:

不會考慮

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

最基本的尊重都冇點可以接受?尊重你係女友身份, 自然要避忌前妻。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 Reneeho 的帖子

十之八九扮離婚。佢最坦白嗰句可能係佢有過小三,咁佢已經証實係一個賤男,何必淌這混水

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Reneeho 發表於 21-3-15 23:10
最近識左個離婚男人做男友,佢話同佢老婆性格不合,之後佢有小三所以離婚,但佢而家同小三都分左手,佢冇小 ...

睇定啲

公爵府

虎到金來勳章

Reneeho 發表於 21-3-16 00:11
對佢有d feel, 唔知點算
信我地, 你選擇同佢一齊, 在某一日你就後悔點解唔信我地放棄佢.

男爵府

Reneeho 發表於 21-3-16 09:54
之前同d同事上佢屋企打邊爐,見佢一個人住

就算佢講嘅係真嘅(不過我唔信)你願意一世三人行嗎?咁樣落去你唔會開心嘅,何必令自己踩落個深淵?

水晶宮

回覆樓主:

冇小朋友,離咗婚,根本無需要再揾返前妻
前妻仲愛佢,佢又覺得負咗佢,肯定好快(或已經有)搞返埋

大宅

認識瑞士牛牛第二回

回覆 uckukuku 的帖子

樓主,容我直接的講🙏
做女人的不要天真到以為自己有能力/魅力能令男人為自己改變
點解會有句話叫"一次不忠百次不容",因為這種人心底里不知忠誠為何物!!!
我也很同意樓上的問"你好差咩?"

男爵府

Reneeho 發表於 21-3-16 09:47

希望你唔好比呢D說話迷惑或者內疚

一個人應該從婚姻失敗,學識"珍惜"下一個,而唔係咁樣拖泥帶水,
離左婚仲可以對前妻負責的只有一樣,請按時比善養費,
然後大家放下對方,各自各重新搵幸福。
而唔係拖住個老婆,又傷害下一個女人(妳),
咁樣係兩個女人都比佢害左。

係佢前妻前,佢可以唔理你信息,消失幾個鐘,
你不如反問返佢,"珍惜"左你未,"尊重"左你未。

佢話你唔珍惜佢,只可以分折出兩點,
1.佢想用呢D說話來引起你內疚,食住你
2.呢個人其實好自我中心,任何問題角度都只係從自己出發,婚姻失敗他亦無吸取任何經驗,亦無打算改變,
試問邊個女人會容認自己個男人,大時大節去陪另一個女人唔係自己

再考慮下將來,

你接受到你同佢之間,永遠有佢老婆個影存在?~我估只會好痛苦下
比如
1.只要佢消失左幾個鐘,你就會搞到自己疑神疑鬼 (因為佢有前科,而其實你唔會完全信任佢),咁係好辛苦架
2.佢制造緊一個籍口大時大節去陪佢個前妻,

即係佢隨時都可以制造單身的假像再去同其他人約會。
其實依家係咪陪緊佢前妻,佢講姐,鬼知~~
3.佢唔會做任何改變,如果唔係唔會搞到同老婆離婚,分分鐘最後小三都係頂佢唔順,散左

總之點樣分折呢個人都係一個坑,對你不利,
幸福千其唔好係一個壞左架男人身上搵,希望JM小心考慮。

maria2014    發表於 21-3-22 23:54
山豬    發表於 21-3-17 14:26
cathngai    發表於 21-3-16 18:58
soso1227    發表於 21-3-16 13:54

首頁
12345...8

尾頁

跳至