自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cindy618 發表於 21-3-22 10:13
燒正腩成日啲劇呀主持節目都有正評,不過感覺大台唔算重用佢
好鍾意睇佢同亞廉互動
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

侯爵府

大舊係邊個嚟?

珍珠宮

回覆樓主:

TVB啲劇幾年先有一套好睇
都係見有蝦頭、呀廉、蕭正南先開嚟睇吓
唯獨陳豪太生硬,佢啲英文高音好難頂,如果冇床上戲就好,話哂係合家歡笑片,還掂成日都將啲劇cut到碎哂,倒不如cut走啲床戲

公爵府

回覆樓主:

睇左幾分鐘。。

我以為自己睇緊殺手

ic34    發表於 21-3-24 10:56

男爵府

回覆樓主:

陳生近來既戲(殺手、陀槍4同呢套)都係講走/高音英文、EQ低、無理取鬧,真係令我分唔到啊!

伯爵府

ic34 發表於 21-3-17 13:31
呢幾日係mytv睇愛美麗狂想曲,蕭正楠,曹永廉加埋蝦頭好搞笑呀,估唔到呢套劇咁好睇,唔知有冇人睇左? ...

我昨晚瞄了幾眼…不是之前播過咩?

男爵府

回覆樓主:

我都鍾意睇蝦頭,有佢出場帶起段戲。

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

等我追返黎睇下先....星期一、二都係洗碗中睇唔到

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ASP2019 發表於 21-3-24 01:46
陳生近來既戲(殺手、陀槍4同呢套)都係講走/高音英文、EQ低、無理取鬧,真係令我分唔到啊!
...
所以咪話佢係呢套無乜驚喜

水晶宮

CorrineNg 發表於 21-3-24 07:42
我都鍾意睇蝦頭,有佢出場帶起段戲。
係呀,估唔到蝦頭係呢套咁出色 真係可以拎最佳女配角或喜愛角色呀

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

蝦頭

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

輕輕鬆鬆, 幾好笑

男爵府

ic34 發表於 21-3-24 10:57
所以咪話佢係呢套無乜驚喜

認同啊

大宅

好笑??今晚返去睇下先

水晶宮

heidisooo 發表於 21-3-24 11:43
好笑??今晚返去睇下先
好睇好笑有意思..除左陳豪同李佳芯無咩特別驚喜都係平時咁... 其他人都有驚喜又突破互動好正

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

芒果米池 發表於 21-3-23 23:08
TVB啲劇幾年先有一套好睇
都係見有蝦頭、呀廉、蕭正南先開嚟睇吓
唯獨陳豪太生硬,佢啲英文 ...

其實呢套唔係合家歡笑片,套劇主要講愛情,入面有婚外情、一夜情,反而大步走就係合家歡勵志片,其實好應該將兩套劇嘅時段調轉

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

蝦頭

禁止訪問

珍珠宮

jtw_ki 發表於 21-3-24 12:17
其實呢套唔係合家歡笑片,套劇主要講愛情,入面有婚外情、一夜情,反而大步走就係合家歡勵志片,其實好應 ...

原來係我諗錯隔離

男爵府

2023年兔年勳章

蕭正楠,曹永廉,蝦頭真係好好笑 ;特別是蝦頭做得好好,好自然流露劇中人性格

首頁
34567...8

尾頁

跳至