夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

早幾日發現老公同佢女同事有路,我好驚成個人都震晒,平時係好老公好爸爸,開頭我都想離婚,但係我真係做唔到,唔想讓個老公俾人,我決定如果佢肯回頭就原諒佢,我想暗示我知道佢哋啲嘢,但係而家佢哋熱戀中,我知佢一定唔會放手,我應該等佢哋遲d感情有變定係應該及早暗示?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tsumoriangel 發表於 21-3-17 15:30
早幾日發現老公同佢女同事有路,我好驚成個人都震晒,平時係好老公好爸爸,開頭我都想離婚,但係我真係做唔 ...

怕唔怕時間越耐
佢地感情越深?
不要從別人的嘴裡去認識我

別墅

crystal媽咪 發表於 21-3-17 15:34
怕唔怕時間越耐
佢地感情越深?

佢地而家好sweet ,唔知個女人可以忍偷偷摸摸可以忍幾耐,睇佢哋好得幾耐

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

冇比人發現
男人可以一拖二架
太太講柴米油鹽
新歡講綿綿情話

茶類愛好者    發表於 21-3-18 02:57

不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

點樣好老公好爸爸法?咁你點發現?仲知佢地好熱戀? 睇黎疫情無阻到男人出軌,咁你仲忍到唔出聲? 你覺得有無把握搶返個老公先?

大宅

點都要阻止左先

別墅

CoiCoi 發表於 21-3-17 15:59
點樣好老公好爸爸法?咁你點發現?仲知佢地好熱戀? 睇黎疫情無阻到男人出軌,咁你仲忍到唔出聲? 你覺得有 ...

近排覺得佢有啲古怪,好似有嘢呃我咁,跟住Check佢電話發現,但係佢會delete晒啲對話,我朋友話怕佢唔認有外遇,叫我扮唔知先,等佢哋再有破綻先幫我偷影,同埋萬一真係要離婚都有偷食證據在手先

子爵府

回覆樓主:

我覺得可以比佢知你知道左,男人被發現出軌來來去去得2種反應,一嚇到9縮,即沙冧跪地求饒兼同小三分手,大前提佢要仲好愛佢情況下,二死口唔認,話返你侵犯私隱,然後低調同小三一齊,玩得更小心,咁就要睇你認知你老公會係邊種,仲愛唔愛你

複式洋房

tsumoriangel 發表於 21-3-17 16:20

近排覺得佢有啲古怪,好似有嘢呃我咁,跟住Check佢電 ...

儲多啲證據,即係俾多啲時間佢哋偷食,俾多啲情節你掌握。到時,你真係仲會覺得佢肯回頭就原諒佢咩?

再者,肯唔肯回頭都係講個信字嘅啫,收得密實啲等你唔知咋嘛。

大宅

tsumoriangel 發表於 21-3-17 16:20

近排覺得佢有啲古怪,好似有嘢呃我咁,跟住Check佢電 ...

就通通姦係香港都不能當証據追到任何野,最緊要你覺得佢仲愛唔愛你,咁至有得博,學其他JM問你自己有無能力自己生活,如果無就真係要諗方法先

子爵府

tsumoriangel 發表於 21-3-17 15:30
早幾日發現老公同佢女同事有路,我好驚成個人都震晒,平時係好老公好爸爸,開頭我都想離婚,但係我真係做唔 ...

你有無用自己的手機影低你c6 同個小三對話,因為男人通常死都唔認,你有無記低小三個電話號碼,方便日後用電話號碼在網上sesrch對方資料。
揾日帶埋小朋友上c6 公司接佢食飯。睇下小三見到你有什麼反應。

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

你應該告知他你知道他出軌,如果真心悔改的話,應該馬上同小三分手~求你原諒~,係而家佢哋熱戀中,我知佢一定唔會放手,甘就不算真心悔改了~

大宅

暗示下先,睇吓佢俾咩反應。佢有幾好令你值得原諒呀?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

樓主財政狀況如何?有錢易辦事。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

珍珠宮

回覆樓主:

平時佢對你如何? 放假有陪你同小朋友過嗎?晚上有回家食飯,睡覺嗎?最緊要係你們之間的關係還恩愛嗎?

如果大家關係很好的話,你可以故意講一些其實係佢哋之間的事,但你就故意講自己朋友或者上bk見到的,有這樣出軌的故事同佢分享,看看佢的反應如果,並且講出自己的睇法,讓佢自己去深思。

如果事情還沒改善,你就故意同佢講自己係街見到一個有婚之夫同舊女事行得好親密,便直接同佢講清楚,如果佢真的第日有另外一個,請早啲話你知,等佢哋大大方方見得人,唔想到時係由朋友話比你知。當然係笑笑口講,扮唔知,仲要加多一句如果你都有,就要諗清楚了,諗清楚選擇誰。

珍珠宮

mln 發表於 21-3-17 18:40
平時佢對你如何? 放假有陪你同小朋友過嗎?晚上有回家食飯,睡覺嗎?最緊要係你們之間的關係還恩愛嗎?

...

如果你明示同暗示都對佢講過,一般如果只是一時走錯路的人會三思而後行的,但是依然無斬纜,你就諗定自己退出定係想寧拖住都唔益對方。

再最後以書信告知佢你已經知道真相。提出你想要的要求。

書信最好,面對面同男人對質,女人最蝕的。佢把口一定堅持否認。

侯爵府

回覆樓主:

不如好好地為自己和小朋友嘅財政打算喇
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

大宅

回覆 tsumoriangel 的帖子

好在你可以保持冷靜、嘗試去分析。趁你老公未知你知佢嘅事,盡快掌握多啲小三嘅資料!

男爵府

Huuu 發表於 21-3-17 18:55
不如好好地為自己和小朋友嘅財政打算喇

同意
作最壞打算

子爵府

老實講,你一定要攞足夠嘅資料先,影低佢哋嘅對話,如果唔係個男人可以死都唔認,仲要反咬你一口!

首頁

尾頁

跳至