自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Kim23456 發表於 21-3-19 11:10
果日去係平日黎,玩左幾個鐘,$240 位,應該冇限制既

請問是否即場買飛?

大宅

cacapa 發表於 21-3-19 17:12
請問是否即場買飛?

上網買飛先,要book場次呀

珍珠宮

做唔做Walk in 客?

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23441379

可以預訂

珊瑚宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 21-3-19 19:04
做唔做Walk in 客?

訂定好d,我見可以訂到聽日,10:00,10:30,11:00...... 咁揀時間

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23441379

珊瑚宮

回覆樓主:

男爵府

peggykeung 發表於 21-3-19 14:16
有個位系要砌一座嘢,砌完之後按制睇下穩唔穩陣,個底盤有分力度去搖,唔穩陣好快冧

好玩

大宅

zukieem 發表於 21-3-19 12:40
我反而想知個工作坊係玩d咩

有個哥哥俾指令砌一架車仔,內容唔知幾時會轉一次, 半個鐘一個session,實際砌十五分鐘,個人覺得限時俾小朋友砌都有些難度,要小朋友專心聽指令同留心,唔係真係會砌錯
希望佢不時轉款

wcpcelia    發表於 21-3-22 15:22

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

hihamham 發表於 21-3-21 19:55
有個哥哥俾指令砌一架車仔,內容唔知幾時會轉一次, 半個鐘一個session,實際砌十五分鐘,個人覺得限時俾小朋 ...
可否2大1小一齊入?

大宅

wmkcnw 發表於 21-3-22 11:32
可否2大1小一齊入?

可以呀,有個package 係2大1細,經bk 買會抵d,有埋其他禮品

大宅

wmkcnw 發表於 21-3-22 11:32
可否2大1小一齊入?

每張飛240, 買pass抵de, 去5次breakeven. 如果去一次最好weekday去

我只買1大1小annual. 最正係砌完成堆lego唔使執,同埋有workshop教小朋友砌,地方比較小,當playroom 玩
我屋企去尖沙咀方便去迪士尼同海洋公園

別墅

Emma1219 發表於 21-3-19 10:36
早幾日上facebook見到呢樣野,有冇jm有帶小朋友去過呀?好唔好玩?

睇你小朋友鍾唔鍾意砌Lego,我個囝好鍾意砌Lego,玩到唔想走,入面其實唔大,佢有2個機動遊戲,你當係迪士尼既低配版啦,有2套4d電影,約15至20分鐘左右,如果對lego一搬,小朋友有機會叫走,可以平時1至5去到就買799年票啦,我覺得比較抵!!!

別墅

Kim23456 發表於 21-3-22 12:02
可以呀,有個package 係2大1細,經bk 買會抵d,有埋其他禮品

請問package可唔可以upgrade年票?

大宅

nghn 發表於 21-3-23 01:43
睇你小朋友鍾唔鍾意砌Lego,我個囝好鍾意砌Lego,玩到唔想走,入面其實唔大,佢有2個機動遊戲,你當係迪士尼 ...
對lego一般既話,我覺得機動遊戲,或者4D movie果d比較岩佢地,細女都係咁

大宅

Monosaru 發表於 21-3-23 01:49
請問package可唔可以upgrade年票?
應該就唔得啦

別墅

Kim23456 發表於 21-3-22 12:02

請問有無1大2細既package?

首頁

尾頁

跳至