故障報告

跳至

首頁

尾頁

大宅

最近ios 一上bk app 就出現死畫面或者被強行熄機,有冇jm出現同樣情況?
P. S,已向管理員求助反饋問題

珍珠宮

no

大宅

回覆樓主:

我係android,個app經常hang左,要強制關app再開,係最近呢個星期先係咁,以前未試過咁

大宅

回覆樓主:

請問你有冇解決方法?

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

我半年前試過 ,個部係 6plus,入一次死一次,死機重開,無辦法用到app,只有用網頁版。現在換咗手機先用返App
前面是絕路~希望在轉角

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

apollosmile 發表於 21-3-20 20:52
最近ios 一上bk app 就出現死畫面或者被強行熄機,有冇jm出現同樣情況?
...
我都係。大約一個月前deleted app 了。

珍珠宮

...

試過

大宅

mimichong 發表於 21-3-20 21:40
我半年前試過 ,個部係 6plus,入一次死一次,死機重開,無辦法用到app,只有用網頁版。現在換咗手機先用返A ...

即係佢個app 同ios 有衝突,不能用,我而家部6s puls 就係咁,用一次死一次

男爵府

有,經常,頂唔順,轉左網頁版幾日

珍珠宮

我以為我部機舊係咁添
個app 成日hang

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

係呀 用app電話發熱 我宜家用網頁版
珍惜 感恩
You got this!!

男爵府

牛年勳章

沒有遇到呢個情況

珍珠宮

如果彈app,你應該要update個iOS同BK個app

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

未試過

大宅

mizuho 發表於 21-3-21 00:03
如果彈app,你應該要update個iOS同BK個app

我個ios 已經係最新,同個BK app 都update 到最新。
部手機reset 到原廠,都係唔得

男爵府

...

完全同你一樣都係6S Plus,我仲以為自己部電話有問題準備換機

超級版主

超級版主

domantai 發表於 21-3-20 20:56
我係android,個app經常hang左,要強制關app再開,係最近呢個星期先係咁,以前未試過咁
...

你好,請提供以下資料,以便了解

-問題描述( 在哪個頁面發生 / 執行甚麼操作時 出現以上問題 );
-問題發生的頻繁度 ( 必定 / 經常 / 偶然 / 甚少 );
-手機型號;
-操作系統版本 ( 安卓 );
-BK app 版本。

謝謝 !

超級版主

超級版主

meatballs 發表於 21-3-20 21:44
我都係。大約一個月前deleted app 了。

-問題描述( 在哪個頁面發生 / 執行甚麼操作時 出現以上問題 );
-問題發生的頻繁度 ( 必定 / 經常 / 偶然 / 甚少 );
-手機型號;
-操作系統版本 ( IOS );
-BK app 版本。

謝謝 !

超級版主

超級版主

天貓 發表於 21-3-20 21:45
試過

-手機型號;
-BK app 版本。

謝謝 !

超級版主

超級版主

deckite 發表於 21-3-20 21:55
有,經常,頂唔順,轉左網頁版幾日

-手機型號;
-BK app 版本。

謝謝 !

首頁

尾頁

跳至