自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 kayen 的帖子

我用唔到 line 喎, 原來關事?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

耕田妺 發表於 21-3-23 10:05
尋晚重用緊,今朝就開唔到了,暫時發覺BK,同Aa stock,有冇jm都係咁?
重新啟動

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

0030 發表於 21-3-23 12:03
回覆 ddkaka 的帖子

會閃會自己跳出去果個apps,要試過好多次才可以,華為的sales話系要等M記apps自己更新 ...
M記APP好煩, 成日彈
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

係咪update咗?最新version傳說有d問題

大宅

回覆 耕田妺 的帖子

我用Mate 20x, 昨日更新完apps...有几個apps開不到. 我去Google Play內的>我的應用程式>已安裝>選取你用不到的apps>解除安裝之後再安裝一次就解决了. 你可試試

大宅

回覆樓主:

P 30 pro,今日一切正常wow

珍珠宮

HU2783 發表於 21-3-23 13:11
回覆 耕田妺 的帖子

我用Mate 20x, 昨日更新完apps...有几個apps開不到. 我去Google Play內的>我的應用程 ...

呢個方法我今朝用咗,都係唔得

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

【附解決方法】Android 程式出現崩潰 確認與 WebView 最新版本有關 !
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4247/217941/1/

***我部手機暫無app出問題,有網友話上述方法可行。***

男爵府

耕田妺 發表於 21-3-23 13:53
呢個方法我今朝用咗,都係唔得

我都係,開左一次,之後又唔得。

男爵府

虎到金來勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主:

Samsung 都係,係Android問題,暫時delete咗Android System Webview就用到喇,我上網search, 話Google fix緊。

子爵府

回覆 耕田妺 的帖子

https://udn.com/news/story/7086/5337003?fbclid=IwAR2NEGixMuGZZF9h5FMRPFXEpZWjrvC3_js5OWUJ-_4Mg93th0rRAomV1xo

珍珠宮

回覆樓主:

我部p40 pro無事

子爵府

回覆 小虎豬媽媽 的帖子

https://ctee.com.tw/news/tech/433971.html?fbclid=IwAR0moac83V_9CZQX681c0XU34sYKwnxCkWqRbotCKpAjfLsjGcsJRIqmYS0

翡翠宮

回覆樓主:

我用p20 pro
ok喎

伯爵府

今日經過手機店,有客人問店員話app開唔到,懷疑手機壞咗⋯⋯。

個店員話今日已經有幾個客人問
同樣問題,全部係android 系統出現問題。無得搞。

大宅

回覆樓主:

今朝用到現在乜事都冇,P30 pro, & matepad pro, 全部系統是最新版本

珍珠宮

Android system webviwer - 我剷左, 而家開得番APP
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

Eclass, 華為健康開唔到

男爵府

回覆樓主:

去play 商店更新,剛更新完冇事喇。

伯爵府

makm 發表於 21-3-23 14:05
【附解決方法】Android 程式出現崩潰 確認與 WebView 最新版本有關 !
https://m.eprice.com.hk/mobile/t ...

真係得喎, 搞掂!! 唔該晒萬能BK JM

首頁

尾頁

跳至