自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

sasa@uk 發表於 21-3-25 08:37
都或者係,所以男既嘗試控制自己delete app

係啊,如果個樓主內容係真,我覺得個男人係有家庭,所有野就解釋得通
例如,玩app比老婆發現左,咪要Del左個app即刻 唔玩,
但最後始終本性難移,咪又玩返

夜晚同,星期六日覆得慢,因為要陪屋企人嘛

公爵府

牛年勳章

Ava000Ava 發表於 21-3-25 14:25
係啊,如果個樓主內容係真,我覺得個男人係有家庭,所有野就解釋得通
例如,玩app比老婆發現左,咪要Del左 ...

其實我都覺係男嘅有家室,急煞停可以係東窗事發、越傾個女嘅就越認真怕上身、冇興趣、多野做唔得閒傾、Account太多傾唔切................. 9萬幾個可能性,全部都通囉!

珍珠宮

回覆樓主:

我睇左第一版已經冇興趣睇落去,乜大家都咁好心機睇足咁多頁

伯爵府

laukkk 發表於 21-3-25 15:53
我睇左第一版已經冇興趣睇落去,乜大家都咁好心機睇足咁多頁

呢排啲post悶麻,咪當睇下戲囉!

我懷疑條友冇野做,得閒得滯。
一係發仔寒!
如果做咗佢男友想分手都幾難,chur 到呢!
一定問如果唔愛我點解又要開始呀,點解、點解?

珍珠宮

Carol999 發表於 21-3-25 11:41
離左婚?你講執迷不悟果位施主(樓主)?定係天真嬌?
有二個人啦?
我說樓主,佢話我地唔明佢...佢好天真,人地只係用佢黎攝時間吹下水...

大宅

Carol999 發表於 21-3-25 01:18
我睇果時已經30+架喇!追左成日,連打機都冇時間

我都係呀

大宅

Carol999 發表於 21-3-25 14:23
我追左一日一夜

我唔知點解覺得個post好煩,但又好犯賤咁每次禁入bk都會搵下個post而家劇情發展去到邊到

lamlam0710    發表於 21-3-25 16:50

珍珠宮

lalalumlum 發表於 21-3-25 16:06
呢排啲post悶麻,咪當睇下戲囉!

我懷疑條友冇野做,得閒得滯。

佢究竟拍過拖未架?好似入世未深咁款,如果個男人唔係殺豬盤,就係搵佢呃水吹攝時間,難為佢認真得咁交關,我成日唔明點解果d女人會網上情緣俾人呃錢,原來佢哋係咁樣諗野

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆 littleflowers 的帖子

仲要係 2020年 9月 10月嘅事,而家已經係 2021年,下個生日都到喇,仲執迷不悔不停問點解。

大宅

laukkk 發表於 21-3-25 16:48
佢究竟拍過拖未架?好似入世未深咁款,如果個男人唔係殺豬盤,就係搵佢呃水吹攝時間,難為佢認真得咁交關 ...

係囉,間唔中就有新聞話d女人俾人呃幾十/幾百萬,都唔明點解同一套路又有哂新聞,都仲keep住有人會落搭

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

可能呢幾日追個 po 太入迷, 今朝跑街見到個車牌 SV xxxx 我個腦又 loop 住個 po.. 太恐佈喇。

男爵府

SVP 要 dating app 搵女?哂氣啦

公爵府

牛年勳章

lalala8128 發表於 21-3-25 17:18
SVP 要 dating app 搵女?哂氣啦

都唔出奇嘅~ SVP有時間都會dating app識朋友,都係一個識朋友嘅途徑啫!至於會唔會發展成情侶,就後話喇!
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Carol999 發表於 21-3-25 01:05
我認,我係bk見識少!第一次一個舖,由第1版講到第40版,都係無限loop幾句樓主嘅「執着」?JM ...
係什麼事

公爵府

牛年勳章

20150618bb 發表於 21-3-25 17:25
係什麼事

請睇#13樓

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Carol999 發表於 21-3-25 01:05
我認,我係bk見識少!第一次一個舖,由第1版講到第40版,都係無限loop幾句樓主嘅「執着」?JM ...
小心,唔好被人騙財騙色.其實有無先?

公爵府

牛年勳章

20150618bb 發表於 21-3-25 17:27
小心,唔好被人騙財騙色.其實有無先?

應該冇,因為由頭到尾,男女主角都冇見過面,亦冇金錢來往過

珊瑚宮

bivian_bivian 發表於 21-3-25 07:04
講緊呢個?
悶死生活,如果有都幾好

珊瑚宮

Carol999 發表於 21-3-25 17:28
應該冇,因為由頭到尾,男女主角都冇見過面,亦冇金錢來往過
間唔中有都幾唔錯

珍珠宮

sheepsheepvo 發表於 21-3-25 17:00
係囉,間唔中就有新聞話d女人俾人呃幾十/幾百萬,都唔明點解同一套路又有哂新聞,都仲keep住有人會落搭 : ...

ig 耐唔使都有d鬼佬頭像add我,試過無聊同佢哋吹幾句,睇下係咪真係好識氹人,睇下佢氹得我開唔開心,頂,d英文差到都唔知佢噏乜,我話我生日,都唔識同我講happy birthday, 嘥氣,問黎問去,剩係識問你做緊咩,做咩職業,牛頭唔搭馬咀,嘥我時間,跟手delete 佢

首頁
34567...8

尾頁

跳至