時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

fake news,揾個鬼佬演員辦CIA人員姐

美國係正義超人、世界警察,幫香港人、新疆人脫離中共魔掌 ,我地應該覺得慶幸,你睇吓羅興亞人咁多人死、盧旺達大屠殺咁多人死,美國都唔得閒幫手,美國居然釘上香港人去幫助,可能香港人做得好事多!

(曲)

男爵府

wingkame 發表於 21-3-27 00:23
講得出暴動變捍衛家園就真係笑話

我有朋友真係咁講,而家唔住公屋用BNO去咗英國

珍珠宮

2024年龍年勳章

emilylam 發表於 21-3-27 00:37
諗起香港一班無腦黃屍,真是又嬲又憎!

係真無腦?還是?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

qooqoo514 發表於 21-3-27 00:01
黃屍狗話:條片個尾國佬係中國人扮㗎

咪囉!一望就知

放下自在

子爵府

9157 發表於 21-3-27 09:11
請問有無原片,我mytv super睇唔到,想send去外國比朋友睇

民主糖衣陷阱,之前戰爭死咁多人,做咁多大龍鳳,回想被扇動香港死嘅青年真係無辜! 香港人太纯,香港好可憐!

https://m.weibo.cn/detail/4618796021581653

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

對於邪教信徒,真相並不重要。
全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

真相逐漸浮現

伯爵府

yk2 發表於 21-3-27 09:58
民主糖衣陷阱,之前戰爭死咁多人,做咁多大龍鳳,回想被扇動香港死嘅青年真係無辜! 香港人太纯,香港好可 ...
依啲洗腦教育做咗十幾廿年。我身邊黃多過藍好多,有時我都會懷疑問題係咪响我到,點解自己咁另類。但我諗返,我係唔太so so嘅人,又唔多玩社交媒體,反而咁嘅性格同習性減少被洗腦機會。自己去過咁多地方,真心睇到中國進步,返而西方特別係英歐越來越差。唔單講經濟,人民質素都差咗,同香港某啲人一樣懷念舊日風光,但不思進取只會怨天怨地。再多得trump將美國衰嘢攤晒出嚟,我相自己嘅價值觀係正常嘅。

子爵府

9157 發表於 21-3-27 10:14
依啲洗腦教育做咗十幾廿年。我身邊黃多過藍好多,有時我都會懷疑問題係咪响我到,點解自己咁另類。但我諗返 ...

同意,獨立思考好重要,雖然明知是美國搞事,但無諗過部署了咁多年!

https://m.weibo.cn/detail/4618796021581653

子爵府

yk2 發表於 21-3-27 00:10
民乜主吖!從來借民主之字去達到佢哋政治目的,佢用民主之旗搞香港之餘,另一邊衝入美國國會班人判二十年! ...

吓,衝入美國國會班人判二十年!好想睇香港班yc點拆

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

toffeetong 發表於 21-3-26 21:40
淨係香港已經係一個大笑話
維港滿佈年輕人浮屍
831太子站搬運死人
維港滿佈年輕人浮屍 >>> 呢個已經笑大我個口

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

子爵府

回覆樓主:

國際間嘅動盪
要有清醒嘅頭腦去分析
外國對中國係 no mercy
一定要自強才能自保
覆巢之下無完卵

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

全球最邪惡既國家就係美國,如果美國滅亡,世界一定相對和平D。

珍珠宮

wingkame 發表於 21-3-27 00:23
講得出暴動變捍衛家園就真係笑話

邊個先療者賤?咪就係班曱在各大平台吹雞要搞元朗在先!笑話

珍珠宮

回覆樓主:

係yc冇腦, 人講就信

珍珠宮

民主糖衣陷阱,之前戰爭死咁多人,做咁多大龍鳳,回想被扇動香港死嘅青年真係無辜! 香港人太纯,香港好可 ...

佢哋並不無辜,佢地心甘情願的

琥珀宮

畀面勳章

YC 真係無腦又幼稚,仲以為美國係代表公義

超級版主

超級版主

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

男爵府

vivibabyvivi 發表於 21-3-27 10:04
真相逐漸浮現

但D人繼續選擇唔信!

子爵府

Hayeungyeung 發表於 21-3-27 09:49
我有朋友真係咁講,而家唔住公屋用BNO去咗英國

敗走返港一定要上嚟報告

首頁

尾頁

跳至