自由講場

跳至

首頁
12345...20

尾頁

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

姜蓉既fans玻璃心唔接受,唔代表所有香港人唔接受!姜fans只係香港佔極少數微不足道既人口!洗人板又點呀?

Gogogo111    發表於 21-3-28 08:03
saladhk    發表於 21-3-28 03:15
Lilyforest    發表於 21-3-27 16:39

水晶宮

goosy83 發表於 21-3-27 15:44
可能想做內地百變大咖
但香港人已經唔受

都要睇下有冇功力扮得似唔似,王祖藍扮花花真係一絕! 精彩又好笑!

扮得唔似就好尷尬,醜化挖苦

水晶宮

pecpy 發表於 21-3-27 15:26
自己唔係咩姜粉,平時電視都係開住tvb

不過做到咁真係幾肉酸

玩過界了!其實tbb 玩呢啲都冇新意唔好笑,可以攞自己D聲夢星玩囉!何必咁踩人當風趣?錯了!
自由太多會令世人失去平衡

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

姜濤?邊位呀!唔可以扮佢,犯法㗎?

saladhk    發表於 21-3-28 03:16

珍珠宮

我無睇!黃C最鍾意睇TVB,連汁都撈埋!

不過,我覺得扮咪扮囉,做得娛樂園藝人鑲金架?咁 "驚貴" ?真係慳d 啦!

fans唔鍾意你既事,娛樂節目唔止係要討好fans架,仲有其他睇得過癮既家庭觀眾!

大宅

好媽媽勳章

回覆樓主:

咁玻璃心

伯爵府

.............

珍珠宮

係敏感咗少少,但笑爆

男爵府

goosy83 發表於 21-3-27 15:45
其實外國咪又係咁扮,總統皇室都扮
講真你有知名度先扮你

你有道理喎

子爵府

mickeywinnie3 發表於 21-3-27 16:03
玩過界了!其實tbb 玩呢啲都冇新意唔好笑,可以攞自己D聲夢星玩囉!何必咁踩人當風趣?錯了!
...

日本好紅既渡邊直美都有扮Beyoncé. 其實全世界都有. 唔明點解香港人將佢化到咁大.

侯爵府

低級趣味

珍珠宮

好小事喎!以前d超級巨聲都有人扮,從來無聽過人地粉絲嘈,咁小家。做得娛樂呢行,就係娛樂人嘅公眾人物,要娛樂觀眾,只係同行借佢名氣娛樂觀眾姐,又吾係用佢身份犯罪,又吾係賺左佢份人工,反而係加大佢名聲,粉絲們吾係諗住可以私有化嘛

水晶宮

cecelc 發表於 21-3-27 15:34
真係低莊

推左bob出黎道歉

咩事?乜呀bob扮姜濤?相中人唔似係呀bob

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

Fion710 發表於 21-3-27 16:25
咩事?乜呀bob扮姜濤?相中人唔似係呀bob

網上見到:

藝人鄧智堅以「薑蓉」身分現身,扮演MIRROR姜濤並唱跳大熱歌《蒙著嘴說愛你》及其代言的「姜B餐」急口令。

麥美恩隨即上前拍打「薑蓉」叫他收聲,馮盈盈跟着大聲說︰「夠膽嚟踩場?打到你變薑蓉!」而林盛斌(Bob)亦附和︰「口趙佢﹗」

阿BOB為不當言論公開致歉

pansy888hk    發表於 21-3-29 19:39

大宅

jasprincess 發表於 21-3-27 16:20
日本好紅既渡邊直美都有扮Beyoncé. 其實全世界都有. 唔明點解香港人將佢化到咁大.
...

咁渡邊直美扮嘅beyonce 都唔同地區,甚至唔係隔離台

珍珠宮

其實TVB唔應該扮佢啦,佢都未真正入到屋,好多家庭觀眾都唔識佢,都唔知佢地扮邊個!你估以前四大天王果堆明星藝人全香港人個個識咩?

唔明佢既黃人fans點解會連TVB既無聊節目都睇埋?真係咁得閒連TVB汁都睇埋?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

紅既證明
咪大驚小怪

男爵府

Elenalan 發表於 21-3-27 16:03
都要睇下有冇功力扮得似唔似,王祖藍扮花花真係一絕! 精彩又好笑!

扮得唔似就好尷尬,醜化挖苦

呢個我都有睇,真係好似

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

時代變了

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

pecpy 發表於 21-3-27 15:26
自己唔係咩姜粉,平時電視都係開住tvb

不過做到咁真係幾肉酸

乜佢哋有睇TVB 咩

首頁
12345...20

尾頁

跳至