美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我睇到呢到大部分jm 用醫生打
有冇人會用治療師打?
價錢上治療師差唔多係醫生價6-7折
想問下大家意見,我捨得用萬五六做
有醫生會收呢個價嗎,或者有冇治療師
有能力打高能量一點,我自問忍痛能力可以
之前打過hifu都頂得住,我打hifu都係用
治療師嘅,但係我打hifu 個間佢地冇得打thermage,而且好似打得多面有凹嘅感覺
今年想試下打thermage ,我見咁多人有效,請大家俾意見我,謝謝

複式洋房

醫生其實點都一定會貴過治療師
只要搵番打開既醫美既治療師,我覺得其實冇問題

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

我之前都做開美容院hifu,1個月前醫生打thermage,雖然係貴但效果幾好

大宅

我都係治療師打冇咩問題,醫生會入黎睇,打就治療師打,佢都幫我開到盡3.5-4,對比hifu,我覺得thermage 多功能d同埋唔洗打咁多次

複式洋房

thermage我都打過,上次係搵醫生打,其實唔知同治療師分別係咩,不過自己安心D

別墅

睇自己能力而定,好似打斑咁都一樣有人用醫生有人用美容師打,價錢都差好遠,部機靚,我覺得分別唔大啦

洋房

ChowPa 發表於 21-3-30 11:53
thermage我都打過,上次係搵醫生打,其實唔知同治療師分別係咩,不過自己安心D

可以PM嗎

複式洋房

回覆 Jinleehk123 的帖子

醫生會睇住打?你打第幾代,價錢發數呢?

複式洋房

回覆 ChowPa 的帖子

就係諗唔到有咩分別,一個安心就幾千,最慘係見到醫生打都會打到水泡

複式洋房

Kellychan02123 發表於 21-4-6 19:03
回覆 ChowPa 的帖子

就係諗唔到有咩分別,一個安心就幾千,最慘係見到醫生打都會打到水泡 ...

所以唔係醫生就OK
仲要搵有經驗既醫生

複式洋房

cuimyr 發表於 21-4-3 21:12
可以PM嗎

可以

大宅

回覆 Kellychan02123 的帖子

醫生入左黎兩三次,打前傾左陣,我打flx 600法咋 16xxx。

複式洋房

Jinleehk123 發表於 21-4-8 14:02

醫生入左黎兩三次,打前傾左陣,我打flx 600法咋 16xxx。 ...

咁都唔放心,俾我都會簡全醫生打

大宅

quenniepang99 發表於 21-4-9 13:17
咁都唔放心,俾我都會簡全醫生打
針冇兩頭利一係補5k 醫生打,我知都唔係貴,但係自己覺得差唔多,慳dd

複式洋房

Jinleehk123 發表於 21-4-9 15:05
針冇兩頭利一係補5k 醫生打,我知都唔係貴,但係自己覺得差唔多,慳dd
...

最緊要自己覺得OK

大宅

回覆 quenniepang99 的帖子

梗係睇自己,我冇咩經驗,睇得多呢到講thermage, 搵細心,慢慢打,度數對應自己皮膚岩岩好已經冇問題,倒轉講如果醫生打得快度數又低唔試高一樣冇咩效果

複式洋房

回覆 quenniepang99 的帖子

我今日打左,本來少少驚醫生叫我放心治療師打得好好
開到4度我好捱得

洋房

Jinleehk123 發表於 21-4-8 14:02

醫生入左黎兩三次,打前傾左陣,我打flx 600法咋 16xxx。 ...
請問係邊間?
買一次的收費?

複式洋房

我眼係醫生做,臉同頸就係治療師做,效果都幾好,我覺得最重要視乎治療師手勢,價錢都係其次

大宅

4度打邊個位置

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊