自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

天氣開始熱,心思思想戴返level 1 冇咁焗,但來緊又長假期,天氣熱加level 3 出到成面粒粒,矛盾中

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

popofat 發表於 21-3-30 00:56
天氣開始熱,心思思想戴返level 1 冇咁焗,但來緊又長假期,天氣熱加level 3 出到成面粒粒,矛盾中 ...

一直都係level 3

水晶宮

天氣開始熱,心思思想戴返level 1 冇咁焗,但來緊又長假期,天氣熱加level 3 出到成面粒粒,矛盾中 ...

冇註明 level 嘅,或 level 2。

Amy7802    發表於 21-3-30 14:31

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Level2 同level3
Level 2 有新世界、level 3 屈臣氏,主要係因為唔焗。
另外仲有日本三次元,舊年買落好多,鐘意用因為薄亦高防。

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

Level 3只會去醫院時先用,太焗頂唔順,平日返工我用level 1。。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

level 3

用戶要求終止服務

牛年勳章

Level 3 唔一定焗,用緊 Gimans Care
未經許可,請勿轉載

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

1 or 2

水晶宮

level 3

珊瑚宮

回覆樓主:

一直level 2/3, 主要level 3
天氣熱, 家人用屈臣氏 level 3/protector口罩
我早2星期轉左360立體口罩, 透氣又平

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

cbeyond 發表於 21-3-30 08:08
一直level 2/3, 主要level 3
天氣熱, 家人用屈臣氏 level 3/protector口罩
我早2星期轉左360立體口罩, 透 ...

你說的360立體口罩請問幾錢盒有幾多個?

子爵府

去日本城買口罩支架再套落口罩先帶冇咁焗

珊瑚宮

MM2005 發表於 21-3-30 08:26

你說的360立體口罩請問幾錢盒有幾多個?

2盒$99,每盒20個口罩,PFE & BFE 98%

珍珠宮

level 3

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

可重洗口罩,因為極少去人多地方,去診所就戴level 2/3

珍珠宮

平和個隻好似係 level 3.. 但好透氣。。而家轉左用佢。。

伯爵府

2018復活節勳章

一直用LEVEL 3

大宅

台灣立體口罩,薄身,冇鐵線的,貪佢夠薄,舒服。
冇理咩level,要中就要中,唔驚得咁多。
我怕焗

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

一直以黎都係戴日本口罩, KF94 係我試戴完無問題先俾我媽用咋

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

仲用緊屈臣氏 level 3..

首頁

尾頁

跳至