使用意見

跳至

首頁

尾頁

已刪除用户

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

叮妹 發表於 21-3-30 21:46
板主,我用手機的,請教多一次我吾该

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3593043
打開上帖基本版規,最底會見到有"聯絡管理員"連結,click入去就係一份表格,你填好後submit就得,管理員收到會聯絡你,不過每日好多不同類申請,要耐心等下。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

已刪除用户

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

叮妹 發表於 21-3-30 22:00
超级吾該玫瑰板主

客氣啦

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

叮妹 發表於 21-3-30 20:28
只會人鬧我……咁我系咪回番粗口一輪已得?

快啲吧 唔好等

首頁

尾頁

跳至