自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

真心唔明, 响BK 開咗咁多個POST, 某些人都總要沖出黎話唔認識佢, 但只要有留意娛樂版或睇開BK既, 真係唔認識都變識啦. 因為太多POST 談論了, 再加上TVB 的助攻 (响BK的post 都可以去到20板) 我身邊D人即使唔認得佢果樣, 大部份人都識佢個名了.

伯爵府

虎到金來勳章

我都有呢個疑問(emoji)️佢真係有咁紅咩?我仔女話佢有很多C9 fans我睇bk 啲留言又唔覺喎!即係只不停宣傳其實唔係真係好多fans
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

子爵府

好多C9 鐘意佢

我問阿女,佢話佢中學的朋友.個個都係鐘意BTS, ASTRO車銀優, BLACKPINK,

無人鐘意姜濤

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

姜濤响全民造星果陣就幾CHARM GEI...但係正式出道之後好似冇左之前比賽時咁吸引..同埋佢似肥左連個樣都普通左

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

回覆樓主:

紅!
今年世界自然基金會都揾左佢代言,仲有Chanel,卡地亞,麥記,Fila,Longchamp 都有推出限量版既袋,真係平貴品牌都有 ,真係厲害

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

fantabb 發表於 21-3-31 12:18
好奇一問究竟佢係咪真係好紅好多fans架?乜而家啲小妹妹唔係鍾意k pop stars既咩?
...

唔覺得佢紅,只係經理人識做noise, 好似搞到周圍都聽到佢個名
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

回覆樓主:

睇bk逢佢d post都勁快推上熱門就知有幾紅不論負評定正評,總知有人評價即係都唔係寂寂無名,如果真係三唔識七嘅藝人,d人會覺得講嚟都嘥氣。你睇下bk另外關於mirror其他成員嘅post,冇咩人講,就知姜真係好多人識

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

BGCOME08 發表於 21-3-31 12:34
網上話好多C9覺得佢乖仔,當佢仔咁,所以鐘意佢都係C9,係咪真架?咁D年青人鐘唔鐘意佢?
...

我覺得打手多d, 你叫佢開20場演唱會,甘我就覺得佢紅,仲要20場爆每喎,加場
日本の平安を祈ります

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

叮叮噹. 發表於 21-3-31 13:22
真心唔明, 响BK 開咗咁多個POST, 某些人都總要沖出黎話唔認識佢, 但只要有留意娛樂版或睇開BK既, 真係唔認 ...

哈,你真係好老實

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

真心唔明, 响BK 開咗咁多個POST, 某些人都總要沖出黎話唔認識佢, 但只要有留意娛樂版或睇開BK既, 真係唔認 ...

關於Anson kong嘅帖都開咗兩個,但又冇咩人衝出嚟話唔識佢

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

咁係大家對‘識’字嘅認知唔同啫,聽過佢個名就叫識佢,咁我話我識李嘉誠實俾人笑死啦

大宅

其實佢有幾紅, 有幾多人鐘意, 好難穫到所有人認同. 但真心講,我都好欣賞佢, 睇過佢D訪問, 同埋D前輩對佢的評價, 佢咁紅都仲好謙虛, 睇佢回答記者TVB事件答得好好. 呢位香港年青人的確帶動了樂壇及娛樂版的生氣~

公爵府

回覆樓主:

我唔鐘意佢,覺得佢乸型咁。EL個廣告睇到毛管棟
我發現身邊嘅黃家人同朋友好like佢,真係唔知點解。

公爵府

jtw_ki 發表於 21-3-31 13:32
睇bk逢佢d post都勁快推上熱門就知有幾紅不論負評定正評,總知有人評價即係都唔係寂寂無名,如果真 ...

認真,mirror有幾多個人真係唔知,我記得姜B好似係第一季選出黎?果時bk有好幾個post講依個節目,我先知有個咁ge節目,轉左台去睇下,咁岩係姜B話佢唱工未得定點,然後係花姐流曬口水心心眼個樣,我仲諗依個阿姐想點 所以好幾年前bk有班人係識ge,話唔識應該係冇睇viu冇睇到當年節目d post
btw 我反而知error有4個人 肥仔同好高果個,其他兩個路人甲唔識

大宅

妹妹仔至中女都鍾意佢喎...

大宅

回覆樓主:

連譚校長都讚姜濤,我相信佢算近期最紅既歌手啦

水晶宮

fantabb 發表於 21-3-31 12:18
好奇一問究竟佢係咪真係好紅好多fans架?乜而家啲小妹妹唔係鍾意k pop stars既咩?
...

廿一歲前途無限
不過唔係我杯茶
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

叮叮噹. 發表於 21-3-31 13:41
其實佢有幾紅, 有幾多人鐘意, 好難穫到所有人認同. 但真心講,我都好欣賞佢, 睇過佢D訪問, 同埋D前輩對佢的 ...

完全認同你所講
大家可以去You tube睇陳志雲訪問佢條片,有唱歌,陳志雲都有講佢唱得好,我幾欣賞佢!

男爵府

我最初以為佢係大陸人,後來以為係韓国人,原來香港人。

公爵府

BK Milk勳章

其實只聽過名認唔到樣真係叫紅咩?而家留意多數m記張相,但轉左其他地方造型就真係認唔到。

首頁
12345...12

尾頁

跳至