自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

減齡達人勳章

初頭佢話佢七年單身我明,
同陳庭欣分咗手之後就一直冇拍拖
但之後又話拍散拖,
佢講緊啲咩?

珍珠宮

短暫伴侶係有嘅,唔係ONS,即係砲友囉。砲友唔算拍拖,即間接承認多伴侶,但佢覺得自己唔係趙完鬆(ONS)。

珍珠宮

講講吓,露咗底,咪話「拍散拖」。其實佢講乜都得,佢自己認為係咁,咬佢唔入

伯爵府

感覺麥係講緊佢,女方覺得係拍拖但男方只當佢係其中一個對手

伯爵府

減齡達人勳章

係囉,仲話個女仔WhatsApp封鎖咗佢
咁即係應該十成係講緊佢

用戶要求終止服務

我明,當人地係sp 唔係女友

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

個女仔唔順氣比人當炮友?

珍珠宮

呢D男人,其實都係隱性渣男,討厭!! 有男女朋友的權利,又唔洗負責, 替個女仔傷心!!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

同麥貝夷道歉!翟威廉認有短暫伴侶:我都係成年人

藝人翟威廉出席復活節市集活動售賣果汁,現場見他身形脹了不少,記者笑言他幸福肥,他苦笑:「唔慌唔肥!」

翟威廉話冇同麥貝夷拍過拖。

對於早前藝人麥貝夷控訴前男友出軌,大爆對方性伴侶數量驚人,矛頭直指他,對此他說:「有一點要澄清,我唔係麥貝夷男友,從來冇拍過拖,個Story唔係講我。」但他一度懷疑是否講自己:「我重新睇佢個Story,佢唔係講佢男友,考慮緊佢係咪講我,佢WhatsApp一早封咗我,冇乜交流,我都了解當中點解。」他直言單身了7年,與陳庭欣分手後,一直沒有女友,但承認有伴侶。問到是否性伴侶?他說:「我係成年人,7年有短暫伴侶,但冇One Night Stand,有同日本人和韓國人拍過散拖,唔係無數咁多,係正常。」他並多次向麥貝夷道歉:「係咪講緊我,我唔知,但如果呢事件令麥貝夷唔開心,我講Sorry。」
翟威廉話自己係成年人,都有短暫嘅伴侶。

他表示自己從來不講大話,在感情上好直接,他說報道出街時,他正忙於籌備市集生意,沒有時間理會,但之後再看時,感到不開心,他說:「我糾結咗好耐,都唔開心,託個朋友問,叫佢出番個Story唔係話我,但朋友話唔方便,或者係唔方便再講、再提。(呢次性伴侶指控對你好大影響?)最初我好糾結,我都36歲,自己生活模式自己決定,使乜理人點睇。」他說做「Happy Live」時,音樂令他豁然開朗,他並稱讚麥貝夷很好,過往幫了很多忙,共同努力付出,他希望事件能告一段落。
對於翟威廉道歉,麥貝夷感到好錯愕。

麥貝夷接受東網訪問時表示:「多謝關心,其實要回應嘅內容都之前IG Story已經交代了,對於對方嘅道歉都感到錯愕。現在只希望亦唔想事件再繼續發酵,對於不必要嘅說法同揣測都不多回應了,亦不方便對其他人及自己的私生活多作評論。現在只想事情過去及好好面對之後工作。」

伯爵府

女嘅以為拍緊拖。
男嘅只當食散餐。

珍珠宮

笑死我,托朋友叫佢幫手澄清,但朋友話唔方便……咁都夠膽講朋友都知佢幾渣~
又叫人唔好問佢幾多個,但自己又澄清唔係無數~

珍珠宮

畀面勳章

lojo11 發表於 21-4-2 00:23
個女仔唔順氣比人當炮友?

應該係 食完當冇件事,緊係唔放過數臭呢d渣男

男爵府

回覆樓主:

佢想做情聖但又冇本事,變成濫交。

大宅

回覆樓主:

原來佢係渣男,我仲諗佢條件唔差,同陳庭欣散左之後好似無拍拖,原來一直食散餐

伯爵府

即係佢係有好多性伴侶囉,佢形容為拍散拖

侯爵府

mickeyeva 發表於 21-4-2 00:26
同麥貝夷道歉!翟威廉認有短暫伴侶:我都係成年人

呢個女仔死蠢無得醫, 以為拖友其實係炮友, 又扮可憐自爆比人呃, 為求搏人氣要跪低真係cheap
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

象牙宮

2024年龍年勳章

vivian520 發表於 21-4-1 23:37
初頭佢話佢七年單身我明,
同陳庭欣分咗手之後就一直冇拍拖
但之後又話拍散拖,

唔難明呀.

佢就係話自己只有sp, 食散餐. 投訴佢個女仔也是佢嘅餐....

象牙宮

2024年龍年勳章

mcs74 發表於 21-4-2 00:39
笑死我,托朋友叫佢幫手澄清,但朋友話唔方便……咁都夠膽講朋友都知佢幾渣~
又叫人唔好問佢幾 ...

睇到呢度, 我都笑咗.

佢當人哋係朋友, 人哋即閃
有人當佢係男友, 佢也即閃

有句話, 你係咩人, 你身邊也是同類人.

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

最後想講: 兩位主角我都唔識. 佢哋乜水?

大宅

首頁

尾頁

跳至