懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題,同埋BHK定holybody好?

男爵府

carmen17thjan 發表於 21-4-3 19:32
如題,同埋BHK定holybody好?

我20周左右開始吃
我冇幫襯以上兩款牌子
我買呢款,幾好架:
https://www.hktvmall.com/hktv/zh/main/CHI-DO-KIN-AAA/s/H0379001/%E8%AD%B7%E7%90%86%E4%BF%9D%E5%81%A5/%E8%AD%B7%E7%90%86%E4%BF%9D%E5%81%A5/%E4%BF%9D%E5%81%A5%E7%94%A2%E5%93%81/%E6%AF%8D%E8%A6%AA%E7%87%9F%E9%A4%8A/%E5%AA%BD%E5%AA%BD%E9%AB%98%E7%B4%94%E5%BA%A6%E8%97%BB%E6%B2%B9DHA-30%E7%B2%92%E7%9B%92/p/H0379001_S_DHA001

大宅

ASP2019 發表於 21-4-3 21:44
我20周左右開始吃
我冇幫襯以上兩款牌子
我買呢款,幾好架:

謝資訊

別墅

我兩俾月就開始食,你可以入媽媽買賣group到睇下有無人平放,有時有啲媽媽會有放

禁止訪問

大宅

謝各位資訊

別墅

回覆 KULUGULU 的帖子

想問係咪每日都要食?

禁止訪問

複式洋房

KULUGULU 發表於 21-4-3 22:24
3月就已經食得,我係食美x臣個隻,因為較細易吞
呢隻魚油定藻油?呢幾年見興藻油

禁止訪問

大宅

我食緊 Nestle Mom,因為入面已有藻油,只需額外食鈣片,我20w打後先轉食呢個 combination。

其實視乎你食邊隻孕婦 supplements,如果食 materna,就要另加藻油。

洋房

回覆 carmen17thjan 的帖子

開頭入惠氏媽媽會, 佢電話會Sell買materna23+DHA, $286/就有晒2樽, 好抵! 不過淨係12週內先有得買呢個價... 可惜果陣我買得一SET...而家我要等萬0果D特價先買....另外有朋友佢母嬰健康院會派materna...... 點解我無?

男爵府

at21 發表於 21-4-19 12:42
回覆 carmen17thjan 的帖子

開頭入惠氏媽媽會, 佢電話會Sell買materna23+DHA, $286/就有晒2樽, 好抵! 不過 ...

你試下下次去健康院問下姑娘話要惠氏綜合維他命(Maternal),佢地一般冇問題

首頁

尾頁

跳至