自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

紫翹 發表於 21-4-7 15:47
深深上年年尾去威尼斯人做誇年直播, 唱my heart will go on 同不老的爸爸. 因為得呢一場係直播, 另外3個 ...

好羨慕澳門呀

大宅

金三珣 發表於 21-4-7 12:50
我覺得好無禮貌,你想做歌手唱歌,冇可能唔識前輩歌手,可況李克勤都唔係老唔係out。 鄧麗君都唔係我個年代 ...
岩呀,同埋上人節目,點會唔知有咩嘉賓?就算唔識李克勤呢個人,知佢會上呢個節目,點解唔做少少功課,認識下佢係個咩人?架係自己丟的。

伯爵府

eeswong 發表於 21-4-7 16:01
岩呀,同埋上人節目,點會唔知有咩嘉賓?就算唔識李克勤呢個人,知佢會上呢個節目,點解唔做少少功課,認識 ...

其中一個參賽者已經係fb透露左有李克勤,即係知道佢做嘉賓。唔知李克勤係邊個唔緊要,但最大問題係連功課都唔做,係節目上講埋出黎先攞命,仲以為自己好型咁。

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

紫翹 發表於 21-4-7 15:47
深深上年年尾去威尼斯人做誇年直播, 唱my heart will go on 同不老的爸爸. 因為得呢一場係直播, 另外3個 ...

呢個係澳門做咩?我淨係睇咗,唔知原來係澳門喎。

日本の平安を祈ります

珍珠宮

kk80400 發表於 21-4-7 16:23
呢個係澳門做咩?我淨係睇咗,唔知原來係澳門喎。

江蘇衞視响澳門威尼斯人做呀, 不過知果時都太遲啦, 去到都要隔離.

Sorry, 應該係澳門金光綜藝館

珍珠宮

回覆 vivibabyvivi 的帖子

Sorry, 完來唔係威尼斯人, 係澳門金光綜藝館

男爵府

如果中意本地流行音樂,李克勤都算係一個知名歌手,都有唔少hit歌,就算年紀細,都好難完全冇聽過呢個名。

一就呢班參賽者刻意扮嘢,營造節目效果。

一就呢班參賽者非常眼光淺窄,淨係留意某年代嘅流行歌或者外國歌,唔會擴闊一下音樂領域同時代。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

十幾歲唔識唔奇,佢哋懂事嗰時克勤都唔活躍於香港樂壇! 可能有D連校長係邊個都唔知! 佢哋唔會focus 舊歌! 亦唔睇電視,你問佢哋邊個係當红u tuber 就知!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wing_tt 發表於 21-4-7 09:00
參加得呢D比賽實係想做歌手
想做香港歌手對香港樂壇零認識?
李克勤就算過左氣 都係一個出過名既前輩

同意

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

回覆樓主:

我問阿女 呢個邊個黎?佢話李(嗡唔出)....歌星黎 !今年中二 佢唔追韓星 只睇電視 !所以我覺得佢地有啲假

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

好想睇克勤,但好唔想睇深醜!

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

紫翹 發表於 21-4-7 16:31
回覆 vivibabyvivi 的帖子

Sorry, 完來唔係威尼斯人, 係澳門金光綜藝館

唔洗sorry 哈哈

其實唸唸下,都可以學下青3入面lisa甘,係韓國,但係同節目一齊互動甘,周深就可以出鏡同比意見比參賽者啦

到時可以搵埋王嘉爾又或者black pink lisa, 又或者Lucas

珍珠宮

kk80400 發表於 21-4-8 09:35
唔洗sorry 哈哈

其實唸唸下,都可以學下青3入面lisa甘,係韓國,但係同節目一齊互動甘,周深就可以出鏡同 ...
如果請到深深, 我覺得可以呀, 又唔洗黎香港, 如果有深深果集我會睇

珍珠宮

紫翹 發表於 21-4-8 09:39
如果請到深深, 我覺得可以呀, 又唔洗黎香港, 如果有深深果集我會睇

到時甘樣都可以搵埋王嘉爾又或者black pink lisa, 又或者Lucas
日本の平安を祈ります

珍珠宮

Gorgor0612 發表於 21-4-7 16:54
十幾歲唔識唔奇,佢哋懂事嗰時克勤都唔活躍於香港樂壇! 可能有D連校長係邊個都唔知! 佢哋唔會focus 舊歌! ...
十幾歲唔係參加比賽唔識真係無人怪佢. 但你參加個比賽, 人地講你知有咩人, 係咪上個節目之前都了解下果個係咩人呢? 正如去面試前都上網了解下間公司先啦!! 如果佢想透過比賽入呢個圈, 呢樣似乎係好基本既野囉!! 就算唔識扮識都唔緊要, 唔講無人知既, 一講比人感覺咪唔良好囉!!!

珍珠宮

kk80400 發表於 21-4-8 09:35

唔洗sorry 哈哈
D人全部都好貴喎, 無記有無咁泵本呀

珍珠宮

紫翹 發表於 21-4-8 09:43
D人全部都好貴喎, 無記有無咁泵本呀

我唸王嘉爾同黃旭熙 應該都會比面返掛,話哂佢地係香港大

王嘉爾上過do姐節目架
日本の平安を祈ります

珍珠宮

kk80400 發表於 21-4-8 09:45
我唸王嘉爾同黃旭熙 應該都會比面返掛,話哂佢地係香港大

王嘉爾上過do姐節目架
我鍾意王嘉爾多D, 我覺得佢好搞笑又靚仔

首頁

尾頁