潮流時尚

跳至
[其他] H香港官網

首頁

尾頁

大宅

喺官網買嘢計唔計spending ,因為我睇中咗一對鞋同腰帶,THX

大宅

M-1 發表於 21-4-7 15:17
喺官網買嘢計唔計spending ,因為我睇中咗一對鞋同腰帶,THX

唔計

大宅

唔計~落鋪買啦

大宅

shanshanli 發表於 21-4-7 15:27
唔計~落鋪買啦

唉! 我喺官網見到我想要嘅皮帶顔色,但係落鋪頭就冇,咁唯有行多兩轉

大宅

M-1 發表於 21-4-7 15:35
唉! 我喺官網見到我想要嘅皮帶顔色,但係落鋪頭就冇,咁唯有行多兩轉
...

係全線門市都冇定點先?

鋪頭有時可以係另一間門市check貨過黎既

大宅

Nataleo 發表於 21-4-7 17:56
係全線門市都冇定點先?

鋪頭有時可以係另一間門市check貨過黎既
佢地唔會check貨

wcpcelia    發表於 21-4-8 10:08

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

monicalam 發表於 21-4-7 18:39
佢地唔會check貨

多行幾間,順便去認識下D sa,招呼得好,往後買野佢都幫到你搵。
work hard PLAY hard

大宅

佢地唔會check貨

唔係喎,我試過買絲巾,個sa肯同我check貨第二間有,我覺得係sA肯唔肯姐

子爵府

angelinaho 發表於 21-4-7 19:39
唔係喎,我試過買絲巾,個sa肯同我check貨第二間有,我覺得係sA肯唔肯姐

我覺得佢淨係會check scarf ,其餘都唔會check 我試過中環問scarf ring ,問戒指,無貨,都冇幫我check 呀

侯爵府

牛年勳章

佢地唔會check貨

妳試下打hotline. 我試過check錶帶,肯check,check到sogo有貨.仲問我駛咪幫我聯絡sogo個邊。

大宅

GGsam 發表於 21-4-7 19:41
我覺得佢淨係會check scarf ,其餘都唔會check 我試過中環問scarf ring ,問戒指,無貨,都冇幫我check 呀 ...

其實睇人

我遇過一個SA 超好,除袋類/hot items 如pop h, twilly 個啲之外,佢都肯幫我check哂邊間門市有貨同有咩色。我只係一個普通walk in客,仲要我連續兩次walk in都遇到佢,佢兩次都肯幫我check

我又係中環walk in試過鞋,冇size,SA主動話幫我check下邊間有再調貨過黎,到左call我

不過都試過好多係check完本店冇貨就直接話冇既

男爵府

我覺得佢淨係會check scarf ,其餘都唔會check 我試過中環問scarf ring ,問戒指,無貨,都冇幫我check 呀 ...

我都覺得係睇sa,試過買戒指、140巾我sa都幫我調貨

wcpcelia    發表於 21-4-8 15:21

男爵府

戒指可能真係要訂,好多首飾都唔齊貨呀,要既話可以先落訂等我都有訂左兩樣野等緊

大宅

佢地唔會check貨

我SA會幫我調貨,有時買鞋想試唔同size,我SA都會幫我調同hold住啲貨,你試下問

大宅

佢地唔會check貨

佢地試過幫我check 到
不過唔岩size,冇要
再後來check到有色有碼,幫我transfer過黎

大宅

M-1 發表於 21-4-7 15:17

請問咩腰帶呀?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

回覆 M-1 的帖子

唔計, 但如果你打算儲SPENDING, 找SA, 係咪因為未太熟???
我直接比code, 叫sa留貨 (belt) 到貨佢whatsapp
但買左好多次野, 但不是大客!!!!
如果你sa唔幫你, 可能未熟你, 你再找佢問一下.....

◕順其自然啦~♥ ◕

大宅

kekka 發表於 21-4-8 17:18
回覆 M-1 的帖子

唔計, 但如果你打算儲SPENDING, 找SA, 係咪因為未太熟???

我係walk in客 冇SA跟開, 其實嗰日個SA男仔嚟嘅都幾好㗎, 我話要腰帶 ,佢攞理個gp畀我睇, 啲色都好靚即刻心心眼, 但係我話想要E29 ,佢轉頭攞咗個黑色畀我, 我有衝動即刻要, 但係我想配條花布帶 ,佢話暫時冇貨, 所以最後乜嘢都冇買走咗 ,等我得閒再排下隊

首頁

尾頁

跳至