自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

公爵府

個司機痴線,周圍都係車都要周圍撞,要重罰!警察做得好

珍珠宮

回覆樓主:

個司機好恐怖,一定身有屎,cam影倒好似拍緊警匪片,但生命無take2, 重要有細路,點解會響香港發生

要讚吓警察好英勇

大宅

幸福花海 發表於 21-4-8 18:26
唔明個男人想點,佢以為走得甩咩?呢啲人要终生停脾

係囉見親呢啲傻人都覺得好奇怪,佢真係覺得自己走得甩?定係走得甩之後搵唔到佢係邊個?

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

spikenard 發表於 21-4-8 18:31
係咪high左野?

唔會日光日白high野掛

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

依家啲人真係好痴線!拉呢啲人坐終身啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

szesze_lam 發表於 21-4-8 18:15
行車證過期,車上載住兩歲女,駛唔駛玩咁大呀,途中幾多架車,巴士同的士被撞!!!! 條片瘋傳緊,有某啲 ...

冇所謂啦,你系附近?

水晶宮

2024年龍年勳章

batiko 發表於 21-4-8 18:17
睇完片,唔開槍就真係危險

同意
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

子爵府

行車證過期,車上載住兩歲女,駛唔駛玩咁大呀,途中幾多架車,巴士同的士被撞!!!! 條片瘋傳緊,有某啲 ...

我又唔見邊啲 有鬧警察喎, 係咪又係方向報嗰個乜嘢都鬧可以唔使理, 正常人都開槍

公爵府

幸福花海 發表於 21-4-8 18:26
唔明個男人想點,佢以為走得甩咩?呢啲人要终生停脾

唔止,一定要監禁,呢啲人非常之危險

伯爵府

牛年勳章

annie133 發表於 21-4-8 18:34
https://www.facebook.com/ShaTinLocals/videos/193327569040612/
勁過特技人
睇左FB, 都估到有YC 質疑開槍。
好彩仲有一大堆話係美國早就開槍

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

toffeechoco 發表於 21-4-8 18:50
武斷D都要講, 呢個司機肯定唔慌好人, 身有屎, 唔通真係為張過期行車証咁瘋狂咩, 當其他車係積木咁撞喎, 香 ...

如果葉繼歡生於呢個世代應該命運可改變

伯爵府

2024年龍年勳章 2018父親節勳章

佢兩公婆上齊架撐計劃做世界嘅...!!!点知遇到差人...!!!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

s160656 發表於 21-4-8 20:07
睇左FB, 都估到有YC 質疑開槍。
好彩仲有一大堆話係美國早就開槍

如果係美國,個司機已經比警察射死左啦

taobaobuyer    發表於 21-4-8 20:33

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

kayen 發表於 21-4-8 18:43
係 fb見D留言又話警員白痴之類,而家係保護緊市民,真係邪教咁

我對果班人無期望架喇

珍珠宮

回覆樓主:

個司機咁癲,擺明危險駕駛,警察去阻止佢係絕對合理。。。個司機反應咁大,可能身有屎,唔止行車證過期咁簡單。。。

子爵府

kayen 發表於 21-4-8 18:43
係 fb見D留言又話警員白痴之類,而家係保護緊市民,真係邪教咁

一睇就知係d黃上腦留言

瑪瑙宮

batiko 發表於 21-4-8 18:26
https://www.youtube.com/watch?v=MTWTEEDDlBI

睇唔到开枪

侯爵府

可能以為自己係大盜

子爵府

虎到金來勳章

個司機精神有事架

珍珠宮

loolooloo 發表於 21-4-8 19:44
可能係大單通緝犯

x2

首頁
23456...10

尾頁

跳至