自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

https://hk.appledaily.com/entert ... UJAJLEOGXKN3SC3GPE/

[p=37, null, left]32歲黃心穎前年被《蘋果》獨家爆與人夫許志安車廂偷食,事業愛情一鋪清,與馬國明分手,又遭無綫雪藏冇工作零收入。在人生最失意的時候,除了家人扶持,在心穎身邊出現得最多次,算是樂隊RubberBand鼓手泥鯭(黎萬宏)。二人傳秘密拍拖已經一年,多次被影到出雙入對,泥鯭曾陪黃心穎帶唐狗睇獸醫,之後結伴返香閨,卻一直否認關係,堅稱是朋友

[p=37, null, left]下周五(16日)便是「安心偷食」兩周年,黃心穎和泥鯭的情侶關係似乎更加明朗化,昨日《蘋果》讀者傅小姐透過「爆相爆片」分享,獨家影到「鯭心出行」實況。昨日下午2時半,讀者在將軍澳南海濱長廊Frites餐廳遇見心穎和剛完成演唱會的泥鯭,穿上情侶tee一齊放狗兼食午餐,拍拖斷正!sweet到爆,好難再解畫!

[p=37, null, left]心穎和泥鯭選擇在海濱長廊食晏,對藝人而言絕對是「高危」地方,因附近開了超人氣的驚安之殿堂DON DON DONKI,人流極盛,好容易就會被途人發現。讀者傅小姐稱他們當時選擇在餐廳戶外較開揚位置,她說:「兩點半過咗食晏高峰時間,見到佢哋嗰陣差唔多食到一半。但戶外座位始終人來人往,見佢哋都唔敢太張揚,尤其心穎警覺性好高,佢哋打對坐,密密食,唔算多嘢講。」泥鯭在心穎面前完全不拘小節,可以放縱大大啖食;反而心穎不時分心照顧早前領養的黑唐狗,一邊食一直拉住狗繩,以免狗仔百厭走失,絕對是負責任的好主人。

黑玫瑰代表神秘愛情[p=37, null, left]其實「鯭心出行」在各方面都好投緣,衣着品味一致,打扮隨意喜歡戴帽,昨日二人穿上同款、不同顏色,售價約600元的ESSENTIALS長袖tee,一望便知道二人是情侶關係。向來「黃到金」的泥鯭,穿上因「新疆棉」而被大陸人杯葛的adidas波鞋;而心穎的波鞋同樣敏感,穿上兩年前取消「逆權板鞋」參賽資格、被杜汶澤棄着的Vans。而另一亮點位,似乎在心穎的右邊腳踝內側新添的黑玫瑰紋身,有指黑玫瑰代表死亡之花,寓意重生,另一說法是代表神秘的愛情,未知是否意指與泥鯭這段親密關係?!

泥鯭:多謝關心[p=37, null, left]黃心穎和泥鯭穿情侶tee拍拖斷正,問到二人是否公開情侶關係?泥鯭今日以短訊回覆:「多謝關心,冇回應。」其後心穎亦以同一口徑回覆傳媒:「沒有回應、多謝關心, goodnight!」

[p=37, null, left]心穎已兩年沒工開,雖然零收入,但生活依舊富泰,早前出售於17年買入啟德新盤天寰,雖然低於市價一成,但持貨近4年賬面賺約145萬元離場。泥鯭就被爆早年與家人購下油麻地600呎「居屋王」富榮花園,現時已升值至近千萬港元,雖然稱不上是富豪,但可說不愁生活,絕對養得起心穎。

伯爵府

牛年勳章

低調啲安安份份咪好囉

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

恭喜佢啦,咁都仲有人要

wcpcelia    發表於 21-4-12 11:51
E_gold8806    發表於 21-4-10 19:36

珍珠宮

回覆樓主:

泥鯭係咪已婚?

子爵府

karshing 發表於 21-4-10 01:06
泥鯭係咪已婚?

結唔成分埋手

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

每個人都有追求幸福嘅權利,唔影響他人,單身,男歡女愛好正常,記者又唔使成日chur住佢既......

水晶宮

sinchui 發表於 21-4-10 01:10
結唔成分埋手
同 心 有關?

侯爵府

釣泥鯭?

侯爵府

得番泥鯭肯要佢

公爵府

呢啲咁嘅淫賤賤格女人,抵佢一世冇工開,形象見到都想嘔

男爵府

Gmama 發表於 21-4-10 09:26
呢啲咁嘅淫賤賤格女人,抵佢一世冇工開,形象見到都想嘔

主要係踩左女人條底線啫

子爵府

蘋果係咪同佢有仇?成日咬住佢唔放

公爵府

Qq555666 發表於 21-4-10 09:59
主要係踩左女人條底線啫

其身不正,她選擇做淫賤女人,預咗應有此報!

男爵府

Gmama 發表於 21-4-10 10:38
其身不正,她選擇做淫賤女人,預咗應有此報!

Cofee 玩到去殘廁,已經咪一樣都粉絲。
條女只係踩左 女人底線,破壞左女人公認既利益。

翡翠宮

畀面勳章

只要佢唔再係幕前出現,可以move on,過佢的人生,絕對值得恭喜
日日是好日

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

唔再出現係幕前, 做正常女人無問題既...

水晶宮

sinchui 發表於 21-4-10 01:10
結唔成分埋手

我都記得佢好似之前提過結左婚

大宅

上校車 發表於 21-4-10 10:52
我都記得佢好似之前提過結左婚

又破壞人地婚姻?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁專心溝仔好了

侯爵府

泥鯭都唔係好差啫,做乜要揀個賤婦

首頁

尾頁

跳至