潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

個人鍾意玫瑰金扣,銀扣睇小紅書又幾cool如果有金扣或者銀扣你哋會唔會要?定堅持等玫瑰金扣?thx

男爵府

tiramisu_hk 發表於 21-4-9 23:30
個人鍾意玫瑰金扣,銀扣睇小紅書又幾cool如果有金扣或者銀扣你哋會唔會要?定堅持等玫瑰金扣?thx:f ...

我會要金, 如果有金扣而家一袋難求,有咩都殺

大宅

個人鍾意玫瑰金扣,銀扣睇小紅書又幾cool如果有金扣或者銀扣你哋會唔會要?定堅持等玫瑰金扣?thx:f ...

Etain x rghw 最美

別墅

堅持等玫瑰金扣!

別墅

堅持等玫瑰金扣!

別墅

Rose Gold > Silver > Gold

SoyChan    發表於 21-4-10 14:05

大宅

金 or 玫瑰金
唔選銀, 金系扣感覺grand 和 柔和好多

伯爵府

有RG 一定要,但金都無妨

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Rose Gold or Gold
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

畀面勳章

感謝各位JM意見
希望快啲買到心頭好
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

大宅

我反而會揀 銀>玫瑰金,唔要金扣 銀扣襯etain太型

別墅

金扣都靚既

男爵府

回覆樓主:

Rghw係少有D,但其實同金扣拼埋先睇到少少分別,單睇兩個扣都咁靚

大宅

B30?

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

三隻色各有各靚。

買左一個扣,你會繼續想買其他size,其他袋係etain色唔同扣……

大宅

vote for rghw

男爵府

畀面勳章

統一回覆,感謝各JM意見,我想買B25,而家首選係rghw,我C6叫我唔好急,免得我買咗其他色扣又有藉口再買
男人點會明,其實一入H坑點會咁易滿足
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

複式洋房

tiramisu_hk 發表於 21-4-11 22:25
統一回覆,感謝各JM意見,我想買B25,而家首選係rghw,我C6叫我唔好急,免得我買咗其他色扣又有藉口再買:ha ...
rose gold 靚呀
金既有D 太成熟了
rose 柔和D

大宅

出咗etain x rghw b30.. it’s worth all the wait!

大宅

雖然RGHW顏值高啲,但易氧化啲,氧化左會有一撻撻印。

首頁

尾頁

跳至