潮流時尚

跳至
[飾物] Cartier Love

首頁

尾頁

大宅

終於買埋我中意既頸錬,喺musea買真係好抵,頸錬平左4千蚊超開心
頸錬要左金色,Bracelet就玫瑰金
而家興疊帶,我又試下頸錬疊帶先

Zong56    發表於 21-7-24 15:28
sandychu103    發表於 21-7-23 11:29
xerri    發表於 21-5-2 10:09
wcpcelia    發表於 21-4-12 15:41
ada0707    發表於 21-4-12 09:35
flower9    發表於 21-4-12 09:13
Cheuk2012    發表於 21-4-10 21:05

伯爵府

Tiffanybaby123 發表於 21-4-10 18:55
終於買埋我中意既頸錬,喺musea買真係好抵,頸錬平左4千蚊超開心
頸錬要左金色,Bra ...

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

大宅

Tiffanybaby123 發表於 21-4-10 18:55

請問點樣平4千?

大宅

bethcc 發表於 21-4-10 20:29
請問點樣平4千?

3月既時候商場做promo買滿2萬送2千coupon同2千k dollars,全部當現金用
我趕到3月尾買左bracelet先,攞晒coupon就今日買埋條頸錬喇,全靠衣度精明既jm報料我先知咋

sandychu103    發表於 21-7-23 11:23
ada0707    發表於 21-4-12 09:35

琥珀宮

回覆 Tiffanybaby123 的帖子

Beautiful

大宅

Tiffanybaby123 發表於 21-4-10 20:34
3月既時候商場做promo買滿2萬送2千coupon同2千k dollars,全部當現金用
我趕到3月尾買左bracelet先,攞晒co ...

好掋!

水晶宮

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

我都有呢隻thin love ! 想問樓主係24小時戴定會戴下除下?我自己係戴下除下,買左冇耐,但怕會鬆如果成日除

大宅

shopaholicvivi 發表於 21-4-11 19:31
我都有呢隻thin love ! 想問樓主係24小時戴定會戴下除下?我自己係戴下除下,買左冇耐,但怕會鬆如果成日除 ...

我都係帶下除下,不過我唔係日日帶,係星期六日先帶下,始終買左冇耐係鏡錫d,可能當花左之後就唔會咁就住就住

別墅

Tiffanybaby123 發表於 21-4-11 22:50
我都係帶下除下,不過我唔係日日帶,係星期六日先帶下,始終買左冇耐係鏡錫d,可能當花左之後就唔會咁就住 ...

我都係!平時weekend出街先戴 可能花咗第一次就會開始放肆

大宅

shopaholicvivi 發表於 21-4-12 00:38
我都係!平時weekend出街先戴 可能花咗第一次就會開始放肆
...

冇錯,而家仲有心機盡量唔比住花住

男爵府

別墅

泡泡公主 發表於 21-4-13 09:49

勁抵

大宅

兩樣都好正啊!想問樓主手鈪現在係加到幾錢啊?想買多年,一直都唔捨得。 每次見到又好想買。

大宅

xerri 發表於 21-5-2 10:08

兩樣都好正啊!想問樓主手鈪現在係加到幾錢啊?想買多年,一直都唔捨得。 每次 ...

而家love頸錬$17,800
手鈪$33,300
快d買啦,只會越黎越貴

男爵府

頸錬要左金色,Bracel ...

即係musea 有coupons?

大宅

wyn726 發表於 21-7-22 23:09
即係musea 有coupons?

係啊,個時做緊promo有電子coupons,,不過而家完左個優惠喇,要再等下佢會唔會再有

首頁

尾頁

跳至