自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

打死都唔會,寧願獨身。 做老婆嘅,都係唔可以同人分

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

珍珠宮

可愛教主2 發表於 21-4-10 22:29
打死都唔會,寧願獨身。 做老婆嘅,都係唔可以同人分

打死都唔會

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

鄧都好比面,上嚟比人淋水

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

回覆樓主:

咀唔落,no.

水晶宮

鄧把口都唔弱喎

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

係咁比人盤,都好抵得諗

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

冇一個係註冊太太, 係3 個女友, 隋時飛得

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

廷廷媽 發表於 21-4-10 22:32
係咁比人盤,都好抵得諗

係呀 比我就唔上呢d節目,因為真係輸緊。我唔鍾意佢,但覺得佢自已講到自己果d情人,又另一個建解
日本の平安を祈ります

公爵府

alicialee1210 發表於 21-4-10 22:31

係,佢好勇

珊瑚宮

Of course Not ..... 靚仔都諗下講笑

侯爵府

如果一直搵唔到Mr Right 又冇乜所謂嘅,大家都唔想生小朋友吾想結婚

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

唔願意

珍珠宮

兆尊有內涵,幾風趣幽默~
但我係外協會員

子爵府

佢都幾好丫....聽落佢對女朋友都大方

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

alicialee1210 發表於 21-4-10 22:31

我都好好奇呢啲節目佢擺到明上來係畀人糟質㗎嘛, 有邊個咁大面可以請佢上嚟呢?

大宅

回覆樓主:

淋水極無聊

cqwert    發表於 21-4-11 00:26

大宅

alicemic 發表於 21-4-10 22:41
我都好好奇呢啲節目佢擺到明上來係畀人糟質㗎嘛, 有邊個咁大面可以請佢上嚟呢?
...

第一下見到袁靚靚都好驚奇佢竟然會上電視(見佢兩公婆上大陸綜藝節目),都算好畀面。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

唔會,佢個樣真係一齊唔落..... 以前太瘦,而家好d但咁同人分,同做g 有咩分別。

水晶宮

回覆樓主:

No la, 一嚟接受唔到咁多人分一個男人。
我唔想俾人影相擺上media, 全港都知...

首頁

尾頁

跳至