夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

blue媽 發表於 21-4-20 14:24
佢話同姣婆咩都傾,佢地兩個都黃到金,好多話題好啱傾,我就對政見冇乜意見,所以我老公好小同我講呢D,依家好 ...

真正黃嘅人好偏激,好難有共同話題,唯有完全唔同佢講政治,唔好諗住改變佢。2019年6月後改變很多家人和朋友的關係,唏噓。

通常黃人對人生好多遺憾,例如原生家庭唔開心丶自覺懷才不遇之類,你嘗試和佢建立多D共同興趣,多D讚下佢。

姣婆廿幾歲,只係比我地年輕,佢要在交友apps 搵男人,都唔慌係乜好貨式。呢D女咁濫,未必只有你C6一個,你要小心,有D病,例如HPV,男人未必有病徵,但對女人就有大害,最好驗下身。

複式洋房

blue媽 發表於 21-4-20 10:19
D 人話十個男人,9個滾,仲有一個仲諗緊,我相信真既,呢幾日人系fb 有三個page報到我呢個case,D 人留言有D 好 ...

唔好理D人講乜 夫淒關係只有當事人最清楚 要出軌 咩都可以關個老婆事 但一定最多係問題嘅1/3.
最大問題喺個不要面無恥嘅小三 同唔尊重夫妻關係嘅C6 佢自己唔溝通 唔面對婚姻內的問題 靠第三者來解決???C6根本冇考慮過後果、考慮自己老婆會幾hurt 考慮小朋友嘅心智發育 將原本關係搞得更壞
佢哋以為可以瞞一世?

解決不了 應在出軌前去婚姻輔導

男爵府

blue媽 發表於 21-4-11 10:56
所以我唔係好信,因佢呢兩年嘅大話大精湛,我自問都係警覺性高嘅人,但都比佢欺騙到,佢知道遊戲規則,玩女人, ...

很難原諒到,分分鐘要幾十年

大宅

回覆 心軟大眼睛 的帖子

你老公會做好啲都算好~我個個真係好似當乜事都冇發生過咁

大宅

回覆 blue媽 的帖子

同我一樣~但係事先聲明佢都係當你廢up

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

樓主最近和老公修補成點?佢唔似想同小三過人世,係衰貪心和咸濕,如果佢真心改,俾個機會大家啦

大宅

回覆 soso1227 的帖子

我老公都係個個月清,兼唔夠錢用,咪一樣可以出軌,小三嘅內心世界真係唔明,個男人冇錢,唔靚仔,年紀又唔細!都係唔知佢貪個男人啲咩野,又有老婆都仲要做人小三,唔知咩心態

侯爵府

blue媽 發表於 21-4-11 10:39
佢地係交友apps 識架,住得唔近,但同區返工,我老公周圍走冇一固定點,佢地冇facebook ,wechat,ig做friend架, ...

小3都可以臭脾氣?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 chu媽 的帖子

梗係因為佢條件差,搵唔到更加好嘅啦。而條件唔夠好嘅男人都只係玩佢。
佢應該知,諗住搏下坐正。
They have nothing to lose,係正印慘,永遠有條刺

複式洋房

soso1227 發表於 21-8-26 20:26

樓主最近和老公修補成點?佢唔似想同小三過人世,係衰貪心和咸濕,如果佢真心改,俾個 ...

就快半年啦,佢真心改過,好鍚我,亦冇同小三聯絡,但小三真係好黑人憎,厚顔,我c6改哂D 電話,所以小三直接揾唔到c6,佢地之前好小心,重來fb ,ig都不是朋友,我見6月時小三係fb send msg 比我c6,但因爲唔係朋友,所以去咗陌生訊息到,但我c6應該唔知,佢send 既內容係我今日係xx 見到你,你車剛經過,我生日你都唔記得,佢呢個語氣,我c6應該冇打揾佢,不過我仲未忘記到傷痛,成日都有老公出軌嘅畫面

複式洋房

chu媽 發表於 21-8-29 07:02
回覆 soso1227 的帖子

我老公都係個個月清,兼唔夠錢用,咪一樣可以出軌,小三嘅內心世界真係唔明,個男人 ...

呢個我諗咗幾個月都唔明

複式洋房

mrsshum 發表於 21-8-26 17:24
回覆 心軟大眼睛 的帖子

你老公會做好啲都算好~我個個真係好似當乜事都冇發生過咁 ...

其實好多男人都係,我老公都想當冇事發生,但呢件令我情緒出咗問題,我依家都仲會冇端端喊,佢一見到又會突然對我好好

複式洋房

mimi987 發表於 21-8-29 11:23
小3都可以臭脾氣?

因爲係妹妹仔,又好熱血,好黃既,加上我c6都係火爆型,我c6話成日同佢鬥小,我Check tel record 見到,我就明,佢地好多時連續幾個電話但就係1秒通話紀彔,應該係佢地小到一方cut 線,另一方又打回

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你老公唔錯都錯左,佢願意改過,你又唔捨得佢,就唯有向前看,唔好再諗點解丶唔好做怨婦,俾個機會大家。
個賤女人咁大怨氣,明顯你老公冇再搵佢,可以block左佢。如果進取D,就用另一個FB add哂佢親朋戚友。萬一佢再死lur,就叫佢D親友關心下佢。

複式洋房

soso1227 發表於 21-8-29 20:41

你老公唔錯都錯左,佢願意改過,你又唔捨得佢,就唯有向前看,唔好再諗點解丶唔好做怨 ...

佢地係fb唔係朋友,我睇唔到 小三D 野,同埋我係自己fb search 唔到呢個人

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

blue媽 發表於 21-8-29 21:51
佢地係fb唔係朋友,我睇唔到 小三D 野,同埋我係自己fb search 唔到呢個人

會否佢block左你?
再開acc search
老公有心改,恭喜你
不要從別人的嘴裡去認識我

複式洋房

我自己唔會再信,會離婚
將佢送俾個女人

複式洋房

crystal媽咪 發表於 21-8-29 22:20
會否佢block左你?
再開acc search
老公有心改,恭喜你

我估係佢set 咗唔比人揾到,因為我開咗個新acc.都揾唔到呢個人

複式洋房

anniesakam 發表於 21-8-29 22:33
我自己唔會再信,會離婚
將佢送俾個女人

我都唔會再信我老公,但我真係好愛佢,我唔想同佢分開,不過我有底線,如果佢再出軌,就算再愛都要離開

珍珠宮

blue媽 發表於 21-8-29 18:30
就快半年啦,佢真心改過,好鍚我,亦冇同小三聯絡,但小三真係好黑人憎,厚顔,我c6改哂D 電話,所以小三直接揾唔 ...

哇..而家d小三主動到甘既…

首頁

尾頁

跳至