夫婦情感

跳至

首頁
12345...15

尾頁

複式洋房

結婚17年,最近發現佢有外遇,真係天惘灰灰,有一日早上我老公收到電話,電話裡面個女人好大聲好嗲咁話佢今日放假,我老公好快cut 線,但我己feel到咩事,即時問佢,初初佢唔認,但我一直好激動,佢就話佢係傾吓電話,我當時好嬲,我要離婚,但佢不停同我講對唔住,唔會再揾佢,唔好離婚,我之前仲一路怪自己係咪我有問題,點解三年冇同我有性生活,由陀bb 開始冇攪野,依家終於知道真相,但最恐怖係我老公一直係好老公好爸爸,每日出門前會鍚我一啖,每日差不多十點零就回家,放假就family day,又會主動湊仔,換片開奶,煮飯,同bb 冲涼,,過時過即必定陪我,出糧成份糧比哂我,

ohmygosh    發表於 21-4-12 00:43
茶類愛好者    發表於 21-4-11 14:09

複式洋房

回覆樓主:

咁都可以出面有第二個,我真係覺得好恐怖,我後來chech tel record 原来佢己經同呢個女人有兩年多,亦不是佢講嘅只傾電話,佢地係男女朋友關係,亦有性關係,事情已經發生咗差不多三星期,我日日都忍唔住喊,個心好痛,我唔知點面對,如我選擇原諒,我又未接受到,我e+日日腦海都成日出現佢同另一个女人一齊拖手行街攪野呢畫面,我冇信心,佢D 大話大勁,可以瞞住我咁耐

茶類愛好者    發表於 21-4-11 14:09

大宅

blue媽 發表於 21-4-11 01:48
咁都可以出面有第二個,我真係覺得好恐怖,我後來chech tel record 原来佢己經同呢個女人有兩年多,亦不是佢講 ...

真係要睇你自己,心裏一定有刺

大宅

結婚17年兩個小朋友,最近發現佢有外遇,真係天惘灰灰,有一日早上我老公收到電話,電話裡面個女人好大聲好嗲咁 ...

你少少都冇發覺?。,佢有冇玩手機ga?

複式洋房

emily0322 發表於 21-4-11 02:13
你少少都冇發覺?。,佢有冇玩手機ga?

平時見佢係上下facebook 打下機,冇特別奇怪野

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你地結左婚17年,但3年前生BB?咁你個BB仲好細。結婚咁多年,突然要小朋友,對你丶對他都要適應,很多夫妻會出問題。
先唔好諗原唔原諒,你老公唔想離婚,但佢諗住點處理第三者?
佢得把口求你原諒,但有冇做乜實質嘢?

複式洋房

回覆 blue媽 的帖子

經歷同你一樣嘅感受 我老公同都係family man 但係啲女人可以爛泥咁黐上去
首先要知道了解自身婚姻中有冇問題 坦誠相告 俾機會大家慢慢解決 希望你老公能夠重新更愛你 比定心丸你 時間一定能沖淡一切 只要你也還愛你老公 向前望 還有比17年更長的路要走
雖然我仍在療傷中 但已經比之前好很多 加油

大宅

心軟大眼睛 發表於 21-4-11 07:16

經歷同你一樣嘅感受 我老公同都係family man 但係啲女人可以爛泥咁黐上去

睇完樓主的故事真真心痛!大家女人真心明白的痛?我就唔會原諒因好恐怖一個晚晚瞓係隔離嘅人可以咁?不過都係个句自己夠硬淨嗎?計惦條數先再昨打算啦?

大宅

結婚17年,最近發現佢有外遇,真係天惘灰灰,有一日早上我老公收到電話,電話裡面個女人好大聲好嗲咁話佢今日放 ...

我都有同你相同經歷,好多男人都係表面好好先生,原諒佢就一定難,但為左小朋友要好好考慮清楚之後既決定。
佢肯唔肯即時斬纜?個女人又肯唔肯放手呢?
宜家大把小三明知男人有老婆仔女都願意痴埋去,都唔好諗住佢地肯咁快放手比返個老公你

大宅

每晚10點零返屋企,請問佢幾點放工㗎?

複式洋房

soso1227 發表於 21-4-11 02:30
你地結左婚17年,但3年前生BB?咁你個BB仲好細。結婚咁多年,突然要小朋友,對你丶對他都要適應,很多夫妻 ...

佢轉哂D電話no.,同開左個定位比我check 住佢係邊

複式洋房

HK2GOU 發表於 21-4-11 09:19
每晚10點零返屋企,請問佢幾點放工㗎?

通常收9點

複式洋房

mnhk 發表於 21-4-11 08:58
我都有同你相同經歷,好多男人都係表面好好先生,原諒佢就一定難,但為左小朋友要好好考慮清楚之後既決定 ...

個女人明知佢有老婆架,我老公仲同佢講,佢冇時間陪佢,佢都願意一齊,佢只要求我老公一得閒就打電話比佢,所以我老公每日打好多次電話比佢傾電話,仲傾好耐,但同我每日都係得收工一個電話,話我知佢收工跟住就收線,我老公即時斬纜,第二日就去轉tel no

複式洋房

StellaIp0706 發表於 21-4-11 07:29
睇完樓主的故事真真心痛!大家女人真心明白的痛?我就唔會原諒因好恐怖一個晚晚瞓係隔離嘅人可以咁?不過 ...

我自己生活冇問題,但未必帶到小朋友

子爵府

結婚17年,最近發現佢有外遇,真係天惘灰灰,有一日早上我老公收到電話,電話裡面個女人好大聲好嗲咁話佢今日放 ...

同個女人兩年都唔發覺,有機會是同事或個女人住得近你C6工作的地點,返工放工或lunch可以去偷食。如果是就比較難斷,改電話號碼有咩用,如果個女人知你C6 邊到工作或住邊到都可以揾到,仲可以上facebook pm你C6,你c6 有心和好就叫佢交代晒個女人資料給你,住邊手機幾多號,邊到工作和facebook /IG

叫你C6 當你面用133 打比個女人,用speaker當你面同個女人講清楚比多一點信心和安全感你。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你老公肯立即轉電話算有誠意,但佢地來往左兩年半,難道個女人唔知佢在邊度返工丶邊度住?如果佢搵上門,你老公有乜打算?你老公有冇在你面前和對方分手?

我覺得要你老公交代佢地點識丶什麼時間見面(因為你講到你老公所有時間都陪你)丶交出個女人的個人資料去証明佢唔偏心保護個女人。另外要求如果個女人搵佢,要立即通知你。之後最好一齊去婚姻輔導。

複式洋房

小虎豬媽媽 發表於 21-4-11 10:11

同個女人兩年都唔發覺,有機會是同事或個女人住得近你C6 ...

佢地係交友apps 識架,住得唔近,但同區返工,我老公周圍走冇一固定點,佢地冇facebook ,wechat,ig做friend架,佢話係個女仔要求,我老公有時會收早,佢地就用呢D 時間去行街食飯,去佢屋企攪野,所以佢話轉tel no.佢揾唔到佢架啦,發現當日我已叫老公即時打比佢,我老公同佢講唔好再揾佢,個女人就cut 咗線,之後一路打都唔聽cut 線,我老公話個女人好大皮氣,其實一早唔想同佢一齊,個女人廿幾歲咋,佢威脅我老公,如分手就爆佢大獲wow,會facebook pm 我,我當然唔信啦,冇fb fr 但pm 到我

複式洋房

blue媽 發表於 21-4-11 10:39
佢地係交友apps 識架,住得唔近,但同區返工,我老公周圍走冇一固定點,佢地冇facebook ,wechat,ig做friend架, ...

睇過其他JM既分享,男人出軌後為左令你去信佢,通常都會推個問題去第三者度轉移視線,想你將恨專注放第三者身上而忘記佢既錯,再做啲野去令你繼續愛佢。
其實男人做得咁自私都幾恐怖,正常嚟講第三者應該慶幸可以甩到佢而唔會再愛佢。

茶類愛好者    發表於 21-8-29 12:41

大宅

blue媽 發表於 21-4-11 10:39
佢地係交友apps 識架,住得唔近,但同區返工,我老公周圍走冇一固定點,佢地冇facebook ,wechat,ig做friend架, ...

通常有一類型男人出軌比人發現都係會同老婆講個女人點衰點煩,一早已經唔想同佢一齊之類既野,講到自己比人拎住支槍對住佢迫佢同人地一齊咁,咩都瀨哂落個女人到

茶類愛好者    發表於 21-8-29 12:50

複式洋房

Catherine862 發表於 21-4-11 10:49
睇過其他JM既分享,男人出軌後為左令你去信佢,通常都會推個問題去第三者度轉移視線,想你將恨專注放第三 ...

所以我唔係好信,因佢呢兩年嘅大話大精湛,我自問都係警覺性高嘅人,但都比佢欺騙到,佢知道遊戲規則,玩女人,必定都要對老婆好,家庭好,仔女好,所以我一D 都唔察覺

首頁
12345...15

尾頁

跳至